ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, İtalya'dan eli boş dönüyor

Kaf Kaf, İtalya'dan eli boş dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, İtalya'dan eli boş dönüyor

Eurocup Son32 ikinci haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Grissin Bon Reggio Emilia'ya 88-81 mağlup oldu.

Karşılaşmaya temsilcimiz Iverson ve Can'ın basketleriyle başladı. Ev sahibi ekip Golubovic ile etkili olurken yeşil kırmızılılar Gabriel ile üst üste iki üçlük bularak oyuna dengeyi getirdi. Kenan, Wright ve Carter'ın basketleriyle temsilcimiz ilk çeyreği 25-18 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Amedeo, Lavrinovic ve Gentile ile iyi başlayan Emillia yakaladığı seri ile öne geçti. Karşıyaka Kenan ve Kerem ile sayılar bulsa da soyunma odasına 46-42 geride gitti. İkinci yarıda sahneye Aradori çıktı. Bu çeyrekte 17 sayı bulan Aradori ile Emilia farkı açtı. Son çeyreğe Pınar Karşıyaka Lavrinovic'in şans üçlüğüyle  76-63 geride girdi. Son çeyrekte farkı kapatamayan Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 88-81 mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Kenny Gabriel 18 sayı 4 ribaund ile takımının en skorer ismi olurken Bracey Wright 17 sayı 5 ribaund 3 asist ve Kerem Gönlüm 11 sayı 4 ribaund 2 asist kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka imzaları attırmaya devam ediyor
Sonraki Haber Ak Partili Delican'dan Almanya Başkonsolosluğu'na terör ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?