ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka imzaları attırmaya devam ediyor

Karşıyaka imzaları attırmaya devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka imzaları attırmaya devam ediyor

Yeni bir yapılanmayla ligin son sıralarından kurtularak play-off oynamayı hedefleyen Karşıyaka, hafta içerisinde anlaştığı Şahin Aygüneş, Can Erdem ve İbrahim Kaş'la resmi sözleşme imzaladı...

Antalyaspor'dan kiralık olarak transferi gerçekleştirilen ve forvet olarak oynayan Şahin Karlsruhe altyapısından yetişti. Daha önce Kasımpaşa, Trabzonspor ve son olarak Antalyaspor'da forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de 50 maçta 8 gol atıp 8 asist yaparken PTT 1.Lig'de 51 maçta 5 gol atıp 1 asist yaptı. Şahin Aygüneş sezon sonuna kadar kiralık olarak Karşıyaka forması giyecek.

Sarıyer'den transfer edilen Can Erdem'in kariyerinde ise Türkiye liglerinden pek çok takım yer alıyor. Geçtiğimiz sezonlarda Karşıyaka'da da görev yapan Erdem, bu sezon 2.Lig Beyaz Grup'da 10 maçta oynadı ve 6 gol kaydetti. Bonservis bedeli olmadan transfer edilen Can Erdem'le 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

29 yaşındaki İbrahim Kaş ise sırasıyla Beşiktaş, Kocaelispor, Getafe CF, Beşiktaş, Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Elazığspor ve son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi. Bonservisi elinde olan İbrahim Kaş'la da 6 aylık sözleşme imzalandı.

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Galatasaray maçından zararlı çıkacak...
Sonraki Haber Kaf Kaf, İtalya'dan eli boş dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?