ANA SAYFA > EKONOMİ > Kadın girişimciler, üretime destek istiyor

Kadın girişimciler, üretime destek istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kadın girişimciler, üretime destek istiyor

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ülke ekonomisine katkı koymaya çalışan tüm kadın girişimcilerin devlet tarafından koşulsuz desteklenmesi gerektiğini söyledi. EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Deniz Özdoğan Akyüz’e ait Raden Gıda firmasını ziyaret ettiler.

Deniz Özdoğan Akyüz’ün diğer kadın girişimcilere örnek olabilecek çalışmalara imza attığını ifade eden Betül Elmasoğlu, iş dünyasında boy gösteren başarılı kadınların çıkarılacak teşviklerle desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Özel anlayış bekliyorlar

Türkiye’de kadınların KOSGEB başta olmak üzere çeşitli teşviklerle desteklendiğini belirten Elmasoğlu, “Bizler Türkiye’nin kalkınması için evde oturan, çocuk bakan kadınların ekonomiye katılmasını istiyoruz. Biz inanıyoruz ki küçük hayallerle işe başlayan kadınlarımız görecekleri olumlu desteklerle işletmelerini büyüterek onlarca kişiye istihdam sağlayacak konuma gelebilir. Bunun için kadın girişimcilere özel bir anlayış bekliyoruz” dedi.

Dernek olarak üye iş yerlerine yaptıkları ziyaretlerle kadın girişimcilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Elmasoğlu, “Derneğimizin, kuruluş amacı doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İş kadınlarımızın hareket kabiliyetlerinin rahatlaması için gerek projelerimizle gerekse de çözüm önerilerimizle destekte bulunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes’te Uçurtma Şenliği coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber MHP’li Murat Koç Bayındır’da 5 bin fidanı kendisi dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?