ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’te Uçurtma Şenliği coşkuyla kutlandı

Menderes’te Uçurtma Şenliği coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’te Uçurtma Şenliği coşkuyla kutlandı

Bu yıl altıncısı düzenlenen Uçurtma Şenliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe İzmir’in dört bir yanından vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Menderes Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Uçurtma Şenliği, Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili’nde kutlandı. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği etkinliğe AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan da katılım gösterdi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde gerçekleşen etkinlikte 3 bin 500 adet uçurtma Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı. 

Menderes’in dört bir yanından ücretsiz servislerin kaldırıldığı organizsyonda 7’den 70’e herkese hitap eden etkinlikler gerçekleştirildi. Çeşitli animasyonların yer aldığı kutlamada çocuklar kendileri için kurulan oyun alanında eğlenirken, aileler de deniz manzaralı ortamda keyifle vakit geçirdi. Gümüldür Mandalina Festivali’nin maskotu Mandi’de etkinlikte çocuklarla bir araya geldi.

Menderes Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan 3 bin 500 uçurtma unutulmaz bir görüntü oluşturdu. Türk bayraklı tasarlanan uçurtmalar ile gök ay yıldıza büründü. İlçeyle özdeşleşen nazar boncuğu, çiçek, üzüm ve maskot Mandi de özel olarak hazırlanan uçurtmalarda yer aldı. 

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan’a vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Uçurtma Şenliği’ne katılan herkesle tek tek bir araya gelen Soylu ve Turhan vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi, öz çekim yaptı.

Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  “ Biz her zaman sevgi, saygı ve samimiyetle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun meyvesini de aldığımızı görmek bizi mutlu ediyor. Etkinlik alanındaki binler ile bir olduk ve böylede olacağız. Bizim tek gayemiz birlik ve beraberlik içerisinde Menderesimiz’e hak ettiği değeri vermek ve ilçemizi hak ettiği noktaya getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışacağız “ dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan da, “ Bu güzel etkinlikte binlerce vatandaşımızı bir araya getirdiği için Menderes Belediye Başkanımız Bülent Soylu’ya teşekkür ederim. Onun başarılı çalışmaları ile Menderes yıllardır hasret kaldığı hizmet kervanına kavuştu. Bundan sonrada bu çalışmalar devam edecek” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir ve Torbalı Kadın Girişimciler Kurulları arasında güç birliği
Sonraki Haber Kadın girişimciler, üretime destek istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?