ANA SAYFA > İZMİR > MHP’li Murat Koç Bayındır’da 5 bin fidanı kendisi dağıttı

MHP’li Murat Koç Bayındır’da 5 bin fidanı kendisi dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP’li Murat Koç Bayındır’da 5 bin fidanı kendisi dağıttı

7 Haziran seçimlerinin en çalışkan adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Murat Koç, 5 bin çam fidanını kendi eliyle tek tek dağıtarak Bayındır Uluslararası Çiçek Festivaline damgasını vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Murat Koç, müjdelerle gittiği Bayındır’da 5 bin çam fidanını Festival ziyaretçilerine hediye etti. Bayındır Uluslararası Çiçek Festivali’nin bu yılki en yoğun gününde standın başına geçerek hem vatandaşla sohbet eden hem de çam fidanı hediyesiyle uğurlayan Koç, büyük ilgi gördü.

KÜÇÜK MENDERES’E 9 MÜJDE İLE GELDİ

Yaşlı genç, kadın erkek, Çiftçi Esnaf toplumun her kesimine yönelik 9 projesini Bayındırlılara anlatan Koç, “Beydağ-Torbalı arasındaki çevreyolu bağlantısının tamamlanması sağlayacağım. Bölgedeki diğer ulaşım sorunlarının çözülmesi için gerekli adımları atarak en kısa sürede hizmete açılması için çalışacağım. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı olarak çiçekçilik ve süs bitkiciliği daire başkanlığının kurulması ve bölgede faaliyet gösterilmesi için gerekli çalışmaları yapacağım. Çiçekçilik sektörünün birlik ve kooperatifler aracılığı ile büyümesini ve gerekli teşviklerle güçlenmesi için mücadele edeceğim. Küçük Menderes’de Bölgesel Tarım Koordinasyon Merkezinin kurulması, Tarım ve Hayvancılığa dayalı sanayinin büyümesini, Organik Tarımın gelişmesi ve özendirilmesini destekleyeceğim” dedi.

20 BİN BROŞÜR 5 BİN FİDAN DAĞITTI

Milliyetçi Hareket’in tüm kadroları ile iktidara hazır olduğunu söyleyen Koç, Küçük Menderes’e özel hazırladığı 9 projenin yazılı olduğu 20 bin broşür dağıttı. Termal Su ve Maden kaynaklarını bölgenin ekolojik yapısını bozmadan bölge ekonomisine katkı sağlayacak projelerin geliştirilmesi için çalışacağını dile getiren Koç, “Küçük Menderes’teki tarihi ve kültürel alanların yerli ve yabancı turizme kazandırılması için teşvik edici projeler destekleyeceğim. Özellikle Tire’nin Salı, Ödemiş’in Cumartesi pazarları Uluslararası alanda markalaştıracak bölge ekonomisine büyük katkılar yapmasını sağlayacağım.  Küçük Menderes Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılmasını destekleyerek, en kısa zamanda hizmete açılması için çalışmalar yapacağım” dedi.

“İŞTE BENİM VEKİLİM DİYECEKSİNİZ”

Gün boyu stantta binlerce İzmirli ile sohbet eden Koç, “Ben 7 Haziran’dan sonrada sizlerle olacağım, o zaman işte benim milletvekilim diyeceksiniz. Size o gururu yaşatacağım. Emeklilerimizin daha insani şartlarda yaşayabilmesinin önündeki tüm engel ve sıkıntıları meclise taşıyarak çözüm üretilmesi için çalışacağım. Tarım, Hayvancılık ve turizme yönelik eğitim veren meslek liselerinin bölgede nitelikli eğitim verilmesini sağlayacağım.  Küçük Menderes’teki sağlık hizmetlerini kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapacağım” dedi.

Hemen hemen herkesin büyük ilgi gösterdiği stantta uzun uzun kuyruklar oluştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın girişimciler, üretime destek istiyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da ağaçlar dile geldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?