ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmirli yazar yola devam ediyor

İzmirli yazar yola devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli yazar yola devam ediyor

Özellikle tarih ile ilgili çalışmaları ile tanınan, roman ve hikaye yayınları bulunan İzmirli genç yazar Özgün Kabacaoğlu’nun, üzerinde çalıştığı ve devrimsel bir eser olarak tanımladığı İzmir’de adlı hikaye kitabı okurlarla buluştu.

İzmir’de kitabının önsözünde de belirtildiği gibi, söz konusu hikaye derlemesinin başlı başına özel bir yapıt, bir çaba olduğu konusunu dile getiren Özgün Kabacaoğlu, eserin Türkiye gibi basılı kitapçılığın daha doyuma ulaşmamış olduğu bir sektör için zaten başlı başına önemli bir adım olduğunun altını çizdiği açıklamasında, ayrıca İzmir’de kitabının içeriğinden de bazı konulara değindi.

İzmir’de kitabını yazma amacının, Osmanlı Türkiye’si için Batılılaşma macerasında çok önemli bir yere sahip olan şehir için, modern edebiyata ve daha geniş anlamda modern kültüre bir iz bırakma arzusu olduğunu aktardı. Genç yazar sözlerinin devamında, Evliya Çelebi tarzı tasvirciliğin, modern edebiyat ve popüler kültürde daha fazla yer alması için, bu adımın bir meşale olmasını arzuladığını, ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Nadide Hayat'' ekibi İzmirlilerle buluşacak
Sonraki Haber İzmir'de hava kirliliği korkutuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?