ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de hava kirliliği korkutuyor

İzmir'de hava kirliliği korkutuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de hava kirliliği korkutuyor

Soba kullanımı nedeniyle hava kirliliğinde artış yaşanan kentlerin başında gelen İzmir'de özellikle akşam saatlerinde vatandaşların nefes alması oldukça zorlaşıyor.

İzmir'in genelinde etkili olan ve vatandaşların nefes almasını neredeyse imkansız hale getiren kirli hava, gece adeta bir bulut gibi İzmir'in üzerine çöküyor. Vatandaşların gece dışarı çıkmasını imkansız kılan duman, bazı noktalarda ise görüş mesafesini neredeyse sıfıra indiriyor. Dumanlı hava sahasına dönen İzmir'in yaşanılacak kentten ziyade kanser edecek kente dönüşmesi ise vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Özellikle Konak, Bornova, Buca, Karabağlar ve Karşıyaka'nın bazı kesimlerinde etkili olan duman yüzünden gece akşam saatlerinde sokakta yürümek işkenceye dönüşmüş durumda.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli yazar yola devam ediyor
Sonraki Haber Erten: Hüseyin Hamamcı sezon sonuna kadar hocamızdır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?