ANA SAYFA > SPOR > Erten: Hüseyin Hamamcı sezon sonuna kadar hocamızdır

Erten: Hüseyin Hamamcı sezon sonuna kadar hocamızdır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erten: Hüseyin Hamamcı sezon sonuna kadar hocamızdır

Karşıyaka'da gözler kongreye çevrilirken başkan Ali Erten "Hüseyin Hamamcı sezon sonuna kadar hocamızdır. Kulübünü seven herkesin bu kritik günlerde ne dediğine, ne söylediğine çok dikkat etmesi gerekir" dedi.

Erten, yaptığı yazılı açıklamada, PTT 1. Lig'de bu hafta sonu oynayacakları Altınordu karşılaşmasının belki de sezonun en önemli maçı olduğunu belirtti.Böyle bir ortamda teknik direktör Hüseyin Hamamcı'nın görevini sorgulamanın, yerine hoca aramanın, Hamamcı'nın sahada saygınlığını ve otoritesini yok edeceğini savunan Erten, şunları kaydetti:"Bu Hüseyin Hamamcı gibi büyük Karşıyakalıya saygısızlıktan öte takıma sabotajdır. Hüseyin Hamamcı hocamız, en zor zamanda düşünmeden, tereddüt etmeden göreve koşan, bize büyük hizmetleri geçmiş, şampiyonluklar yaşatmış çok önemli bir değerimizdir. Hüseyin Hamamcı takımımızın sezon sonuna kadar sözleşmeli hocasıdır. Kulübünü seven herkesin bu kritik günlerde ne dediğine, ne söylediğine çok dikkat etmesi gerekir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de hava kirliliği korkutuyor
Sonraki Haber İzmirli ressam TÜSGAD sergisine damga vurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?