ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ''Nadide Hayat'' ekibi İzmirlilerle buluşacak

''Nadide Hayat'' ekibi İzmirlilerle buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Nadide Hayat'' ekibi İzmirlilerle buluşacak

Çağan Irmak, son filmi Nadide Hayat’ta rol alan Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler ile 27 Aralık Pazar günü saat 17.45 “de Agora Alışveriş Merkezi’ne sinema severlerle buluşacak.

Mustafa Hakkında Her şey, Babam ve Oğlum, Issız Adam, Dedemin İnsanları gibi son dönemlere damgasını vuran birçok popüler filme imzasını atan Çağan Irmak, son filmi Nadide Hayat’ın ünlü oyuncuları Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler ile beraber Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluşacaklar.

27 Aralık Pazar günü saat 17:45’te Agora Alışveriş Merkezi etkinlik alanında sevenleriyle buluşacak olan film oyuncuları, hem yeni film hakkında sohbet edecekler hem de merak edilenleri cevaplayacaklar.Demet Akbağ,Çağan Irmak ve Yetkin Dikinciler daha sonra Agora Sinemaların’da Nadide Hayat filmini sinema sevenler ile beraber izleyecekler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Galatasaray ile sessiz randevuda
Sonraki Haber İzmirli yazar yola devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?