ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir'in kuzeyinde köy yolları ulaşıma kapandı

İzmir'in kuzeyinde köy yolları ulaşıma kapandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in kuzeyinde köy yolları ulaşıma kapandı

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı İzmir’in kuzeyinde de etkili oldu.Sabah erken saatlerde başlayan yağmur ilerleyen saatlerde yerini kara bıraktı. Kent merkezinde hafif seyreden kar yağışı yüksek rakımlı yerleşim birimlerinde hayatı olumsuz etkiledi.

İzmir’in Aliağa ile  Bergama ilçelerine bağlı bir çok köy, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle  ulaşıma kapandı. Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kapanan yolları yeniden ulaşıma açmak için seferber oldu. Vidanjörlerle denizden çekilen tuzlu su yollara döküldü.Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mete Güzelocak, kar yağışının devam etmesi halinde ekip olarak gece boyunca çalışmalara devam edileceğini bildirdi. Öte yanda kar yağışının yarında etkili olması bekleniyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanfer Kemerli, Karşıyaka Stadı için Kocaoğlu ve Akpınar'a yüklendi
Sonraki Haber Bakan Elvan: Yat limanlarının iptali söz konusu değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?