ANA SAYFA > GÜNDEM > Tanfer Kemerli, Karşıyaka Stadı için Kocaoğlu ve Akpınar'a yüklendi

Tanfer Kemerli, Karşıyaka Stadı için Kocaoğlu ve Akpınar'a yüklendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tanfer Kemerli, Karşıyaka Stadı için Kocaoğlu ve Akpınar'a yüklendi

Yerel seçimlerde AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan adayı olan Harita Mühendisi Tanfer Kemerli, son zamanlarda gündemden düşmeyen Karşıyaka Stadı ile ilgili Aziz Kocaoğlu ve Hüseyin Mutlu Akpınar’a yüklendi.

Gezi Parkı olayları döneminde de CHP'ye yapmış olduğu sert çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Kemerli, bu defa Karşıyaka Stadı ile ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Karşıyaka ziyaretini de değerlendiren Kemerli; "Karşıyaka'ya yapılması planlanan statla ilgili Cumhurbaşkanı Danışmanımız ve İzmir milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım'ın net bir tavrı vardır. Bu tavır; Karşıyaka'nın ve Karşıyakalıların istediği tavırdır. Bu tavır; hizmet yanlısı bir tavırdır. Bu tavır; Yalı'daki stadı istemezükçülere rağmen İzmir'in ve Karşıyakalıların hizmetine sunabilme tavrıdır. Sporcunun, sporseverlerin, tüm Karşıyakalı vatandaşlarımızın büyük bir heyecanla beklediği tavırdır. Bu nedenle, şunu tüm istemezükçülerin iyi bilmesi gerekiyor: Bu stad, Karşıyakalıların istediği gibi olacak ve hiçbir güç bizlerin Karşıyaka'ya hizmet sunma isteğimizi engelleyeme yetmeyecek. Zira Karşıyakalı ve İzmirli vatandaşlarımızın beklentilerini, kentimizin müşterek geleceğini istemezükçülüğü hobi diye kullanan kesimlere feda etmek gibi bir lüksümüz olmadığı gibi, bununla mücadele etmek için ne yapılması gerekiyorsa kanun ölçüsünde onu da sonuna kadar yapacağız. Bunu herkes çok net görecek ki; Stad konusunda kazanan istemezükçüler değil, Karşıyakalı ve İzmirli vatandaşlarımız olacak" dedi.

Kemerli; "Cumhurbaşkanı Danışmanımız ve İzmir miletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım gibi bir değerin bu denli büyük emekler sarfettiği bir kentte en son konuşması gerekenler Kocaoğlu ve Akpınar'dır. Zira belediyecilikten doğan asli hizmetleri dahi yerine getiremeyen, her yağmur yağdığında caddeleri vapurlara, sokakları sandallara muhtaç bırakacak bir düzeyde hizmet eden CHP'li bu iki belediye, öncelikle asli görevini yerine getirmelidir. Spor, sanat ve kültürel etkinlikler ufku geniş insanların işidir, yıllarca kenti yönetmiş gibi görünüp yan gelip yatanların değil. Bu anlamda hiç yapılmayan hizmetlere rağmen yorgun düşen iki belediye başkanın dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira dinledikleri takdirde; hem kendi sağlıklarına hem de İzmirli vatandaşlarımızın tükenen sabrına karşı iyi bir adım atmış olurlar" şeklinde konuştu.

İzmir'le ilgili bir çok güzel projenin yolda olduğunu dile getiren Kemerli; "İzmir'in marka bir kent olması yolunda 35 Proje'nin içinde yer alan stad projenin yanı sıra, Yüksek Hızlı Tren hattı, Kuzey Otoyolu, Kuzey Ege Limanı, Kemalpaşa-Turgutlu, Kiraz-Ödemiş demiryolları, Tarım ve Hayvancılık Sanayi İşletmeleri, Kemalpaşa Lojistik Merkezi, Balıkçı barınakları, Deniz Ürünleri Borsası, Bilişim ve ARGE Şehri, E-Ticaret Üssü, Dijital Arşiv Kent, Bilişim Destekli Yaşam gibi projeler de İzmirli vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Defaatle söyledik, buradan tekrar söylemekte fayda buluyorum. Cumhuriyet tarihinin en çalışkan ve en büyük yatırımlara imza atan ismi olan Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı ve eski bakanımız Binali Yıldırım'ın, İzmir'imizle bu denli ilgili olması, bu kent için tarihi fırsattır. Bu nedenle CHP'li belediyelerin bu şansttan istifade etmesi gerekiyor. Ben şahsım adına bir Karşıyakalı olarak, hafta sonu yaptığı ziyaretle bizleri onurlandıran, stadımıza kavuşmamızın teminatı ve büyük hizmetlerimizin güvencesi olan sayın Yıldırım'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya 2 maç seyircisiz oynama cezası!..
Sonraki Haber İzmir'in kuzeyinde köy yolları ulaşıma kapandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?