ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

İzmir'de yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

İzmir'de sahte içkiye karşı operasyonlarını sıklaştıran polis, Bornova'daki imalathane ile Karabağlar'daki depoya baskın yaptı.

İstanbul'da sahte rakı nedeniyle 26 kişinin ölmesinin ardından İzmir'de de benzer üzücü olayların yaşanmaması için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı Büro Amirliği ekiplerinin istihbari araştırmaları sonrasında, Bornova'daki sahte içki imalathanesinin adresi tespit edildi. Yapılan baskında bin 596 şişe sahte rakı, votka ve viskinin yanı sıra 43 bin etiket, 500 fotokopi bandrol etiketi, pompalı tüfek, 6 dolu fişek, 2 bin 550 boş şişe, bin şişe kapağı, 3 litre içki yapımında kullanılan karamel, 500 litrelik iki metal tank, 800 litrelik metal tank, 50 litrelik plastik tank, 700 litre bidon içerisinde votka, 50 litre bindon içerisinde viski, 50 litre etil alkol ile sahte içki yapımında kullanılan aparatlar ele geçirildi. Sahte içki üretenlerin ayrıca, Karabağlar İlçesi'nde de bir işyerini depo olarak kullandıkları saptandı. Operasyonda gözaltına alınan K.Ş. ve N.G., ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK başkanı Erten, Göztepe başkanı Sepil'i ziyaret etti
Sonraki Haber Dev derbide kuş uçmayacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?