ANA SAYFA > SPOR > Dev derbide kuş uçmayacak...

Dev derbide kuş uçmayacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dev derbide kuş uçmayacak...

PTT 1.Lig'de Pazar günü saat 13:30'da oynanacak Karşıyaka-Göztepe derbisi için İl Spor Güvenlik Kurulu'nda alınan kararlar açıklandı.

İzmir Emniyeti tarafından yayınlanan kararlara göre açık tribünde derbiyi izleyecek Göztepe taraftarları İZULAŞ tarafındaki giriş kapısından saat 10.30-12.30 saatleri arasında stada alınacak. Kapalı tribünde yer alacak Karşıyakalılar, Mersinli kapısını kullanacak. Göztepeliler tribünlere pankartlarını saat 10.00-11.00, Karşıyakalılar ise 11.00-12.30 arasında asacak.Hem İzmir İl Emniyet Müdürlüğü hem de Karşıyaka, Konak ve Bornova emniyetleri taraftar güzergahları ve metro ile İZBAN duraklarında güvenlik önlemleri alacak.

Stat çevresinde ve Halkapınar'da tampon güvenlik barikatları oluşturulacak. Maç günü saat 13.30'a kadar stat çevresi ve sanayi bölgesinde alkollü içki satışı yasaklanacak. Derbi sonrası stadı önce ev sahibi Karşıyakalılar terk edecek. Kulüpler, teknik adamlar, futbolcular ve taraftar temsilcileri tahrik edici açıklamalardan kaçınacak. Derbide 1900 polis, 465 özel güvenlik emniyeti sağlayacak.

Öte yandan dev derbinin biletleri açık ve kapalı tribün 20 TL'den satışa çıktı. Biletler passo.com.tr internet sitesi, İzmir Atatürk Stadı gişeleri, Karşıyaka İskele yanındaki mobil araç, Karşıyaka Çarşısı içindeki lisanslı ürün mağazası ve Mavişehir Ege Park'tan Passolig kartlarına yükletilebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi
Sonraki Haber Ege Üniversitesi 60. yılını kutluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?