ANA SAYFA > SPOR > KSK başkanı Erten, Göztepe başkanı Sepil'i ziyaret etti

KSK başkanı Erten, Göztepe başkanı Sepil'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK başkanı Erten, Göztepe başkanı Sepil'i ziyaret etti

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü oynanacak Karşıyaka-Göztepe derbisi öncesi Karşıyaka Başkanı Ali Erten ve yönetimi Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'i kulüp binasında ziyaret ederek ebedi dostluk adımı attı.

Ezeli rakipler olan iki kulübünün ortak sponsorluk anlaşması yapmasıyla başlayan, Mehmet Sepil'in, Pınar Karşıyaka'nın Barcelona Lassa ile oynadığı Euroleague maçını seyretmesiyle devam eden dostluk köprüsü Erten'in ziyaretiyle iyice sağlamlaştı. Eski Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın 2013 yazında Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz'i ziyaret etmesinin ardından Ali Erten'in ziyaretiyle yine tarihi bir ilk daha yaşanmış oldu.

Konuklarını sıcak bir şekilde karşılayan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, bu dostluğun başkanlar ve yönetimler seviyesinde kalmaması gerektiğini belirterek, "Sadece İzmir'de değil, Türkiye'de de farklı renkler bir araya gelmeli. Karşıyaka-Göztepe derbisi Türkiye'nin en önemli derbilerinden biri, bu bir realite. Tabii ki biz Karşıyaka'yı yenersek diğer takımları yendiğimizden çok daha büyük zevk alacağız. Bu sportif rekabeti birlikte yaşayabilmek önemli. Uzun yıllar sonra iki takım seyircisinin yarı yarıya tribünleri paylaşacak olması hepimizi mutlu etti. Bu kıvılcım inşallah tüm Türkiye'ye yayılır" dedi.

Atatürk Stadı'nda pazar günü oynanacak derbiyi iki takım futbolcularının da ilk kez yaşayacağını hatırlatan Başkan Sepil, "İki takımdan da hiç bir oyuncu bu derbiyi oynamamış. Demek ki biz yıllardır kalıcı ve başarılı olamamışız. İzmir'in başarılı olması için rekabeti anlamlı bir yere oturtmamız gerekiyor. Bu anlayış hem İzmir'e, hem de iki kulübe katkı sağlar. Hedefimiz sadece İzmir tarafından bilinen içine kapanmış bir Göztepe değil, eski günlerine kavuşmuş bir Göztepe yaratmak. Bunun için Karşıyaka ile beraber yapacağımız herşey bizim için önemli ve anlamlı oluyor" diye konuştu.

Karşıyaka Başkanı Ali Erten ise Sepil'in Barcelona Lassa maçında galibiyet sevinçlerine ortak olmasıyla sıcak bir ortam oluştuğunu ifade ederek, "Sportif anlamda rekabetimiz sahada, aynı ligdeyiz. Bu atılan adımlar sahada rekabet olarak yansıyacak. Amaç bunun dostluk içinde yapılabileceğini göstermek. Tribünlerin yarı yarıya paylaşılması uzun zamandır gönlümüzden geçen bir olaydı. Camialar olarak bu işin içindeyiz. Bu süreçler birdenbire olmaz. Pazar günü kaybeden üzülecek ama taraftarımızın başlattığımız dostluğu destekleyeceğini düşünüyoruz. Bu birliktelik ekonomik ve sportif olarak bizlere pozitif yansıyacak" dedi.

"İnşallah hafta sonu bu dostluk güzel şekilde noktalanır" diyen Başkan Erten, şöyle devam etti: "Hem sahada, hem de tribünde güzel görüntüler yaşanmasını diliyoruz. Sponsorlukların birlikte oluşturulması önemli. Marka olan bu rekabeti geliştirmeliyiz. Statlarımızın yapılması kalıcı sportif başarılar getirecek. Her sene yeni takım yapmak zorunda kalmayacağız. Sahada sonuna kadar rekabet ederken dostluğu sürdürebilirsek kalıcı başarılar gelecek. Kavga etmeyi bırakıp artık realiteleri masaya koyarak adım atmamız lazım. Bu başlangıç bizden sonra gelecek yöneticiler tarafından geliştirilirse güzel günler olur." Yönetimler ziyaretin ardından kulüp binasının altında birlikte yemek yedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği üyelerinden ilk buluşma
Sonraki Haber İzmir'de yüzlerce şişe sahte içki ele geçirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?