ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de 264 şişe sahte rakı ele geçildi

İzmir'de 264 şişe sahte rakı ele geçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de 264 şişe sahte rakı ele geçildi

İzmir’de sahte içki yüzünden son günlerde meydana gelen ölümler ve zehirlenmelere karşı denetimlerini sıklaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube ekipleri 1’inci Kordon’da yaptıkları denetimlerde 264 sahte rakı ele geçirdi.

Konak ilçesinde, Kaçakçılık, Asayiş ve Maliye ekiplerinin katılımıyla toplam 100 personelle 1'inci Kordon'da bulunan mekanlar denetlendi. Denetimlerde 1 adet 70 CC absolut şişesi içerisinde sahte viski, 1 adet 30 litrelik damacana içerisinde sahte olduğu değerlendirilen vokta, 1 adet 5 litrelik damacana içerisinde sahte olduğu değerlendirilen viski ve toplamda 264 sahte rakı ele geçirildi.

Ayrıca yapılan denetimlerde bazı mekanlara da kapalı ortamda sigara içmekten ceza verilirken, bir mekana da canlı müzik ruhsatı olmadığı halde canlı müzik çalmaktan ceza kesildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Enerji Kentleri Ağı’na katıldı
Sonraki Haber Yumurta, yetişkinlerin anne sütü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?