ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi İskoçya'da

İzmir Üniversitesi İskoçya'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi İskoçya'da

İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenen International Consultants for Education and Fairs’ta (ICEF) İzmir Üniversitesi tanıtıldı.

Uluslararasılaşma hedefi çerçevesinde, yabancı öğrenci sayısını artırmaya hedefleyen İzmir Üniversitesi, 2010 yılından bu yana dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen eğitim fuarı ICEF’e bu yıl da katıldı. İzmir Üniversitesi’nin akademik çalışmaları ve bölümlerinin yanı sıra öğrencilerine sunduğu sosyal olanak ve etkinliklerinin tanıtımını yapan Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Asli Tanrıöğen, dünyanın çeşitli yerlerinden yaklaşık 100 ajans ile bir araya geldiklerini, 48’i ile anlaşma imzalandığını belirtti. İzmir Üniversitesi’nin bölümleri ve akademik çalışmalarının fuarda beğeni ile karşılandığını ifade eden Tanrıöğen, ilginin özellikle İngilizce eğitim veren bölümlere yoğunlaştığını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saadet Partili Tokar: Milli üretim teşvik edilmeli
Sonraki Haber CHP'li Sertel: Zulüm pazar günü son bulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?