ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Sertel: Zulüm pazar günü son bulacak

CHP'li Sertel: Zulüm pazar günü son bulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Sertel: Zulüm pazar günü son bulacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 13 yıllık AKP iktidarın devrilmesine 3 gün kaldığını belirterek, “1 Kasım günü bu iktidarın ve onun halkımıza yaşattığı zulmün finalidir. 2 Kasım sabahı Türkiye yeni bir güne uyanacak” dedi.

Seçim çalışmalarını Aliağa, Şakran ve Dikili’de sürdüren Atila Sertel, işadamları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dikili Gülkent Sitesi sakinlerinin özel daveti üzerine buradaki toplantıya katılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sertel, partisinin seçim vaatlerini anlattı.

2002 yılında yeşil kartlı sayısının 300 bin olduğunu ifade eden Atila Sertel, bu sayının şimdi 11 milyona yükseldiğini belirterek, şunları söyledi: “İktidardakiler ve çevresindekiler zenginleşirken insanlarımız fakirleşti. Halkımızı makarnaya, kömüre muhtaç hale getirdiler. Ve bütün bunları kendilerine oy devşirmek için yaptılar. Çok sayıda vatandaşımızı borç batağına ittiler. Karşılıksız çekler, protesto edilen senetlerin sayısı milyonları buluyor. 17 milyon insan sosyal yardımlardan faydalanıyor. Elbette sosyal yardımlar olmalı. Ama bu yardımlar halkın onurunu incitmeden yapılmalı. Sosyal demokrat yapıda halkımız sosyal yardımlardan çok daha fazla yararlanacak ama daha da önemlisi gençlerimizin işsiz kalmaması, yatırımların artması. CHP iktidarı gençlerimize, kadınlarımıza iş olacak, aş olacak”

İktidar hedefi olmayan siyasi partiyi rotasız gemiye benzeten Atila Sertel, CHP’nin tüm kadrolarıyla iktidarı hedeflediğini ve öyle ya da böyle iktidar olacağını söyledi. Sertel, “1 Kasım saltanatın kaldırılmasının yıl dönümü. Halkımız 1 Kasım günü birilerinin 13 yıldır sürdürdüğü saltanatı ikinci kez kaldıracak. 13 yıldır yaşanan zulüm Pazar günü son bulacak” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi İskoçya'da
Sonraki Haber Mustafa Baybay'dan minibüste mini miting

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?