ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Tarım Grubu’ndan Selçuk Yaşar’a vefa plaketi

İzmir Tarım Grubu’ndan Selçuk Yaşar’a vefa plaketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Tarım Grubu’ndan Selçuk Yaşar’a vefa plaketi

İzmir’de tarım ve gıda sektörü temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu sivil bir toplum girişimi olan İzmir Tarım Grubu, Türkiye’de tarımsal sanayinin öncüsü, gıda sektörünün bugünlere gelmesinde büyük emeği ve yatırımı olan duayen işadamı Selçuk Yaşar’ı ziyaret ederek tarımsal sanayiye katkılarından dolayı bir plaket verdi.

Çeşme Altın Yunus Oteli’nde gerçekleşen toplantıya Yaşar  Topluluğu kurucusu ve onursal başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, İzmir Tarım Grubu Başkanı  Mahmut Eskiyörük, İzmir  Tarım Grubu üyeleri ,Ahmet Tomar, Arif Gürdal, ,Bedri Girit, Bülent Oray,Ela Dalçam,Gökhan Özdemir,Günay Baysal,Hatice Zeybek,Hüseyin Özşenoğulları, İbrahim Erdallı, İsmail Uğural, Mehmet Doğan, Okay Serçinoğlu, Saadet Çağlın, Sedat Köse ve Tahir Yavuz katıldı.

Yaşar Topluluğu’nun kurucusu ve onursal başkanı Selçuk Yaşar bu ziyaretten duyduğu mutluluğu “Bu ödül bana 90 yaşımda bir nevi yaşgünü hediyesi gibi oldu. Beni onurlandırdınız ve duygulandırdınız.İzmir Tarım Grubu'na teşekkür ediyorum. Bu günü şükranla hatırlayacağım. Türkiye'nin istikbali tarımdadır. Bu yolda aynı azim ve kararlılıkla yürümeye devam edin. Memleket hepimizin...” diyerek dile getirdi. 

Türkiye tarımsal sanayi ve gıda sektörünün Selçuk Yaşar’a vefa borcu olduğunun altını çizen İzmir Tarım Grubu Başkanı Mahmut Eskiyörük; “ Pınar Süt’ü kurarak Türkiye’de tarımsal sanayiinin ve gıda sektörünün büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan Sayın Selçuk Yaşar ilk süt alımını Tire'den başlatmıştı. Günümüzde İzmir, Türkiye'de “sütün başkenti” olduysa bu Sayın Selçuk Yaşar’ın sayesinde olmuştur. İzmir Tarım Grubu olarak kentimizin tarım ve hayvancılık sektörü vasıtasıyla kalkınmasına yönelik büyük katkıları için kendisine minnettarız. Zira büyük bir öngörüyle kurduğu ve geliştirdiği et ve süt sektörleri, İzmir'in kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. İzmir Tarım Grubu sektörde faaliyet gösteren tüm aktörlerin katılımıyla teşkil edilen 36 kişilik heyetten oluşmaktadır.  Bizlerin şiarı, Selçuk Bey’in 1970'li yıllardan bu yana kararlılıkla ifade ettiği "Tarım Önemlidir" sloganıdır. Bundan sonra da İzmir'e katkı sağlamaya aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Sayın Selçuk Yaşar’ın başlattığı bu hareketi en iyi şekilde sürdüreceğimize söz veriyoruz"dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sındır: Seçim tekrarından CHP güçlenerek çıkacak
Sonraki Haber Karşıyaka yeniden transfere yöneldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?