ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yeniden transfere yöneldi

Karşıyaka yeniden transfere yöneldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yeniden transfere yöneldi

Sezonunun ilk maçında Adana Demirspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Karşıyaka'da yönetim, yeniden transfere yöneldi.

İlk sınavında aksayan mevkileri gören teknik heyet, şu ana kadar 18 takviye yapan yönetimden ön libero, sağ kanat ve stoper istedi. Stoper olarak Gaziantepsporlu Gbenga Arokoyo'yu düşünen kurmaylar ön libero için geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Mehmet Akgün'le temasa geçti.

Almanya'da Bielefeld altyapısında yetişen 29 yaşındaki Mehmet Akgün, Türkiye'de 2010-11 sezonundan itibaren sırasıyla Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Kayseri Erciyesspor'da oynadı. Geçen sezon Erciyes'te 17 maçta forma giyen gurbetçi futbolcu, sözleşmesi bittikten sonra başka bir kulüple anlaşmadı. Yeşil-kırmızılıların bu mevki için el sıkıştığı Gençlerbirliği'nden Hürriyet Gücer, sözleşme imzalamadan ayrılmıştı. Kaf-Kaf transfer harekatını bu hafta tamamlamayı hedefliyor.

Karşıyaka'da Ali Erten başkanlığındaki yönetimle kulübe mali destek sağlayan işadamı Erdal Acar arasında yaşanan gerginlik sürerken, tarafların önümüzdeki günlerde bir araya gelip aradaki buzları eritmeye çalışacağı bildirildi. Geçtiğimiz cuma günü karşılıklı sert açıklamalar yaparak kılıçları çeken iki grubun hafta içinde buluşarak sorunları masaya yatırması bekleniyor. İzmir dışında olan Erdal Acar'ın çarşamba günü döneceği, görüşmenin de perşembe günü gerçekleşebileceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Tarım Grubu’ndan Selçuk Yaşar’a vefa plaketi
Sonraki Haber Media Markt Alaybey açıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?