ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir animasyon filmlere doyacak

İzmir animasyon filmlere doyacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir animasyon filmlere doyacak

Hezarfen Film Galeri, 2015 PRIXARS yarışmasının ödüllü seçkilerini bir hafta sürecek bir gösterim programı ile İzmir’in değişik üniversitelerinde ve kamuya açık diğer kültür kurumlarında izleyici ile buluşturacak.

Ars Electronica Animasyon Festivali İzmir, bu yıl 58 değişik ülkeden 2015 Prix Ars Electronica ödülü için değerlendirilmek üzere gönderilen 722 yapıtın en iyilerini sergileyecek.

6 değişik kategoriden 70 film içeren program, dünya animasyon sanatçılarının yaratıcı çalışmaları hakkında bilgi almak için değerli bir fırsat yaratıyor.

Filmlerin gösterim yer ve saatleriyle ilgili bilgiye "http://hfgaleri.com/avrupa-sinemasi/ars-electronica-animasyon-festivali/" adresinden ulaşmak mümkün.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Deniz kabuklarına can veriyor
Sonraki Haber ''Lisemi Seçiyorum'' günleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?