ANA SAYFA > EĞİTİM > ''Lisemi Seçiyorum'' günleri başladı

''Lisemi Seçiyorum'' günleri başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Lisemi Seçiyorum'' günleri başladı

TEOG sınavına giren ve girmeye hazırlanan öğrencilerin bilinçli tercih yapmalarını sağlayacak Lisemi Seçiyorum Günleri başladı. Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Güzel Sanatlar, İmam Hatip, Spor, Askeri, Temel ve Meslek liselerini buluşturan etkinlik, yoğun ilgi görüyor.

Konak Kaymakamlığı’nın öncülüğünde, Konak Rehberlik Araştırma Merkezi’nin koordinasyonunda gerçekleşen ve ilk kez düzenlenen Lisemi Seçiyorum - Orta Öğretim Kurumları Tanıtım Günleri etkinliği başladı.

22-24 Mart tarihleri arasında Kültürpark ‘ta gerçekleşecek etkinliğe, İzmir genelinden kamu ve özel nitelikte yüzü aşkın lise katılıyor.

Devlet okullarının yanısıra özel okulların da bulunduğu etkinlikte Anadolu, Fen, Sosyal Bilimler, Anadolu Meslek, Mesleki ve Teknik, İmam Hatip, Güzel Sanatlar, Konservatuar, Spor, Sağlık Meslek, Denizcilik Meslek, Havacılık Meslek, Turizm Meslek ve Temel lise olmak üzere orta öğrenimin farklı branşlarında okullar tanıtılıyor.

Etkinliğin açılışını Konak Kaymakamı Mustafa Çek ve Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Koç birlikte gerçekleştirirken Kaymakam Çek etkinliğin amacını,  “İzmir geneline hitap eden ve üç gün sürecek etkinliğimizi binlerce çocuğumuzun ziyaret etmesini planlıyoruz. Gençlerin okul tercihlerini kişiliklerine ve ilgi alanlarına göre yapmasını hedefliyoruz.  Böylece daha bilinçli ve daha başarılı bireyler yetişecek” sözleriyle özetledi.  

24 Mart günü sona erecek etkinliği öğrenci ve veliler, 10.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir animasyon filmlere doyacak
Sonraki Haber Kenny Gabriel endişeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?