ANA SAYFA > EKONOMİ > İZKA, Barcelona'da İzmir'in yatırım olanaklarını anlattı

İZKA, Barcelona'da İzmir'in yatırım olanaklarını anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZKA, Barcelona'da İzmir'in yatırım olanaklarını anlattı

İzmir Kalkınma Ajansı(İZKA)'nın üyesi olduğu InvestMed Konsorsiyumunun Avrupa Birliği destekli projesi kapsamında İzmir'den bir heyet Barselona Hispack fuarına katılım sağladı.

İZKA ve 5 İzmirli gıda firmasının temsilcisinden oluşan heyet, 22- 23 Nisan tarihlerinde düzenlenen Hispack fuarına katılım sağlayarak İzmir'in yatırım olanaklarını Avrupalı firmalara aktardılar. İzmirli gıda firmaları fuar boyunca, Avrupalı gıda firmaları ile ikili işbirliği görüşmeleri yaparak ortak proje imkanlarını değerlendirdiler.

Fuar esnasında ikili iş görüşmelerinin yanı sıra ,  "İzmir'de iş yapmak" konulu bir panel düzenlendi. Panelde İZKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sedef Özer İzmir'deki ekonomik fırsatları yatırımcılara aktardı. Özer panelde, gıda sektörünün İzmir'in lokomotif sektörlerinden biri olduğunu bu sebeple  fuara İzmirli gıda firmalarıyla beraber katılarak firmaların uluslararasılılaşmasına katkıda bulunmak istediklerini ve Avrupalı gıda firmalarıyla yapılacak her türlü ortak projenin İZKA tarafından destekleneceğini bildirdi. Fuar sonucunda İzmirli ve Avrupalı  gıda firmalarının teknoloji transferi konularında birlikte iş yapabileceği çok sayıda somut proje ortaya çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Protokolü 7 Haziran seçimlerini konuştu
Sonraki Haber Neriman Fidan halkın içinde çalışmalarına devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?