ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü 7 Haziran seçimlerini konuştu

Karşıyaka Protokolü 7 Haziran seçimlerini konuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü 7 Haziran seçimlerini konuştu

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantı da konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, 7 Haziran Seçimi'nin Karşıyaka’da demokrasi bayramı havasında geçmesi dileğinde bulundu.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 3 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

İzmir Üniversitesi Medicalpark Karşıyaka Hastanesi’nde yapılan Nisan ayı protokol toplantısında konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka’daki tüm kurum yöneticilerine 7 Haziran seçimlerinin demokrasi bayramı havasında geçmesi için gerekli tedbirlerin alacaklarına inandığını belirterek şöyle konuştu “7 Haziran’da yapılacak genel seçim ile demokrasi bayramı daha gerçekleşmiş olacak.  Bizler Karşıyakalı olarak her alanda olduğu gibi 7 Haziran’daki hizmetimizi de Karşıyaka’nın şanına yakışır bir şekilde, titizlik ve hassasiyetle hizmetlerimizi yerine getirmemizde ilişkilerimizi ayarlamamızda faydalı olacaktır. Anayasamızın ve ilgili kanunlarımızın bize vermiş olduğu görev ve sorumluluklarımızı, yetkilerimiz çerçevesinde en objektif ve adilane kullanarak her şeyin en iyisine layık olan halkımıza bu konudaki hizmetimizi vereceğiz.”

Hastanenin Genel Müdürü Veysi Kubba ise yaptığı konuşmada çocuklarının doğum yeri Karşıyaka olarak yazdırmak için hastanelerinde doğum yaptıranların artığına dikkat çekerek, hastanenin 3,5 yıllık çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Hedef dünyanın ilk on hastanesi arasına girmek

Genel Müdür Kubba hedeflerinin 10 yıl içerisinde dünyanın ilk 10 hastanesi arasına girmek olduğunu belirterek, şu ana kadar 48 kişiye organ nakli yapılarak yeniden yaşama döndürdüklerini söyledi. Kubba sözlerine şöyle devam etti. “İzmir ekonomisine yıllık 100 milyon dolarlık bir katma değer yaratıyoruz. Sağlık turizminde de dünyada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Eğitim, sağlık ve turizmi birleştiren dünyanın ilk entegre sağlık tesisini Alaçatı’da hayata geçireceğiz.”

İzmir Üniversitesi Medicalpark Karşıyaka Hastanesi ev sahipliğinde hastanenin konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hastanenin Genel Müdürü Veysi Kubba, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, AK Parti 2. Bölge 1. Sıra adayı Doç. Dr. İbrahim Turhan, İzmir Defterdarı Tamer Utkucu, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak,  SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, 2. Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Gül, İzmir Üniversitesi tıp fakültesi dekan yard. Prof. Dr. Melikşah Ertem, hastanenin genel müdür yard. Dr. Nilgün Söylemez, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Ahmet Murat Işıl, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.A.Yıldızhan Altınışık, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, ilçe SGK Müdürü  Tuncel Dağdelen, Jandarma Komutanı Celal Cesur,  Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, İlçe tarım Müdürü İsmail Emekli, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Turan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,  Orman İşletme Müdürü Mehmet Ozan Cevizli,  İng Bank Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, İş adamı Azad Yeşil ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta 100 kadına iş fırsatı
Sonraki Haber İZKA, Barcelona'da İzmir'in yatırım olanaklarını anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?