ANA SAYFA > İZMİR > Neriman Fidan halkın içinde çalışmalarına devam ediyor

Neriman Fidan halkın içinde çalışmalarına devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Neriman Fidan halkın içinde çalışmalarına devam ediyor

Kendisi de SSK emeklisi olan ve çalışmalarında toplu ulaşım araçlarını kullanan İzmir 2. bölge bağımsız milletvekili adayı Neriman Fidan İzmir'i sokak sokak dolaşıyor.

Bayraklı, Bornova , Karşıyaka bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Neriman Fidan,  sorulara da birebir cevap veriyor. Önümüzdeki günlerde ilçe ziyaretlerine başlayacak olan Neriman Fidan, toplu ulaşım araçlarında, sokakta yapılan çalışmanın çok mutluluk verici geçtiğini söyledi. Neriman Fidan bölgede yaptığı çalışmalarla ilgili şunları söyledi.

"Halka doğrudan ulaşmak en etkili yoldur. Halkın adayı tanıması önemlidir. . Halkın siyasete temsilcileri aracılığı ile  doğrudan etki etmesi, siyasetle halkın buluşturulması için de çok önemlidir.
Ben, olması gerektiği gibi davranıyorum. Ben, toplantılar düzenleyip halkı ayağıma çağırmıyorum. Ya da görüntü ve ses kirliliği yapmıyorum. Adayı tanımaları için halka gidiyorum. Bence diğer siyasetçilerimiz de en azından halkı ciddiye aldıklarını göstermek için yollara düşmelidirler. Reklam şirketlerine aktardıkları kaynağı, halka aktarmalıdırlar. Böylelikle halkla daha kalıcı ilişkiler kurabilirler.
Halkın sorunlarını en iyi içinde yaşayan bilir. Ben kendimi  doğrudan halkın temsilcisi olarak görüyorum. SSK emeklisinin halini bana anlatmalarına bile gerek yok. Çünki aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bir ailede 2-3 kişi çalışmak zorunda kalıyor. Emekliler başka işte çalışmaya devam ediyorlar.
Toplu ulaşımın halini biliyorum. Çünki ben de toplu ulaşım araçları kullanıyorum. Halkla fotoğraf çektirip, lüks araçlarına binip gidiyorlar. Halkçılık; sloganlarda , afişlerde,  reklam spotlarında kaldı.
Temel atma törenlerinde, açılışlarda konfetiler içinde mutluluk görüntüleri saçanlar, halkın halini görmez oldu. O açılışlar, yapılan görkemli binalar, saraylar işsiz gençlerimizin iş bulmasını sağlamıyor maalesef. işsizliğin çözülmesi için herşeyden önce emeğin karşılığını bulması gerekmektedir. Emeği ile geçinenler aldıkları ücretle ailesine bakabilmelidirler. 
Öncelikle devleti ve kentleri yönetenler tasarrufa başlamalıdır. Kamu savurganlığının en önemli simgesi AK Saray olmasına rağmen ondan ibaret değildir. iktidar kanadında olsun ve muhalefet kanadında olsun kamu kaynağı kullananlar,sosyal politikalar yerine gösterişe para harcamaktadır. 
Ben halkçı değilim, halkın doğrudan temsilcisiyim. Emeği ile geçinip, onuru ile yaşamak isteyen halkımızın , milletimizin hakkını ve hukukunu korumak için aday oldum.
Milletimizin de, kendi içinden çıkmış, emeği ile geçinip, onuru ile yaşamaktan başka bir amacı olmayan, çocuklarımıza daha iyi bir İzmir, daha iyi bir Türkiye bırakmak için mücadele eden, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, mücadeleci bu İzmir Efesi bu kadına sahip çıkacağına inanıyorum." dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZKA, Barcelona'da İzmir'in yatırım olanaklarını anlattı
Sonraki Haber Mutluluk bahçeleri artırılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?