ANA SAYFA > SPOR > İlk 7 haftada en agresif takım Karşıyaka

İlk 7 haftada en agresif takım Karşıyaka

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlk 7 haftada en agresif takım Karşıyaka

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk hedeflerken ilk 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen ve 6 puanla 14'üncü sırada kalan Karşıyaka, ligin en agresif takımı konumunda...

Yeşil kırmızılılar 7 maçta 4 kırmızı, 21 sarı kartla ligin en agresif takımı oldu. Karşıyaka'yı 4 kırmızı, 20 sarıyla yalnız 2 puan alabilen son sıradaki Kayseri Erciyesspor izledi. Karşıyaka'da ilk kırmızı kartı Samsunspor maçında penaltı yaptırıp skorun 2-2'ye gelmesine yol açan Çağlar gördü. 1461 Trabzon sınavında Berkay Can, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da Zeki, takımları yenik durumdayken kızardı.Son Alanyaspor mücadelesinde ise Karşıyaka 2-1 öndeyken Duric, 81'inci dakikada kırmızı kartla takımını eksik bıraktı. Karşıyaka'nın eksik kalmasıyla fırsat aramaya başlayan rakip, 90+6'da beraberliği yakaladı.

Yeşil kırmızılılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen 1 haftalık arada kamp yapmayı planlıyor. Lig arası, yeni teknik direktörü Kemal Özdeş'in kafasındaki oyun planını oturtması, sakatlığı bulunan Mehmet Akgün ve Berkay Can'ın iyileşmesi için fırsat olacak. Karşıyaka'da futbolun kontrolünü ele alan Erdal Acar'ın bu hafta takıma birikmiş tüm ödemeleri yapması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'nin il başkanları toplandı
Sonraki Haber İnsülin direnci neden değil sonuç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?