ANA SAYFA > İZMİR > CHP'nin il başkanları toplandı

CHP'nin il başkanları toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'nin il başkanları toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, sokakta sürdürdüğü seçim çalışmalarının yansıra, partinin önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiği strateji ve koordinasyon toplantılarına da devam ediyor. Bu toplantıların sonuncusu, CHP İzmir'de İl başkanlığı yapmış olan geçmiş dönem il başkanlarıyla gerçekleştirildi.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'in başkanlığında yapılan toplantıda, eski il başkanlarına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktarılırken, yaklaşan seçimler öncesi önerileri alındı. Geçmiş Dönem CHP İzmir İl Başkanlarından Sedat Akman, Ekrem Bulgun, Ali Rıza Bodur, Hilmi Değirmenci,Feridun Gökhan, Bülent Baratalı, Alaattin Yüksel, Kemal Karataş, Tacettin Bayır ve Ali Engin'in katıldığı organizasyon Fuar Anemon otelde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, katılımlarından dolayı tüm başkanlara teşekkür ederken, şunları söyledi.

BUGÜNE BİRLİKTE İZ BIRAKALIM

Bu davetimize iştirak eden tüm il başkanlarımıza yönetimim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Sizler İzmir'de önemli icraatlar yapmış, iz bırakmış isimlersiniz. Biz istiyoruz ki, bize yardımcı olarak, yol göstererek bugüne de birlikte iz bırakalım. Hepinizin yakından takip ettiği gibi, 7 Haziran seçimleri sonrasında  oyumuzu İzmir'de arttırmamıza rağmen , seçim sistemi sebebiyle maalesef 12 milletvekili çıkardık. Çok az oy farkı sebebiyle 7.vekilleri çıkartamadık. Bu dönemde bunları yaşamayalım diye, her iki seçim çevresi için ayrı ayrı toplantılar ve stratejiler uyguluyoruz. Daha önce bu toplantılarımızı ilçe başkanlarımız ve bölgelerine göre milletvekili adaylarımızla birlikte gerçekleştirdik. Bugün yaptığımız il başkanları toplantımız 3.strateji toplantısı oluyor. Bugün sizleri dinlemek ve tecrübelerinizden faydalanmak, sizden destek almak için buradayız.

ÖDÜNÇ OYLARA ÖZEL ÇALIŞMA

Devam eden seçim çalışmaları hakkında, eski il başkanlarını bilgilendiren Serter, bilimsel olarak seçim sonuçlarının irdelendiğini ve oy kaymaları, ödünç oylar üzerinde özel bir çalışma yürütüldüğünü ifade ederek, " İl Yönetim Kurulumuzda bir Seçim Takip Gurubu oluşturduk. Bu gurubun başında il başkan yardımcılarımız bulunuyor. Benimde bilgim dahilinde sizlerle onlar iletişime geçecek ve sizleri de çalışmalarımıza dahil edecekler. Yaptığımız analizler ve incelemeler, İzmir'de bizden ödünç olarak dağılan oyları geri almayı başardığımızda her iki bölgede de en az birere fazla milletvekili çıkartabiliyoruz. Ama hedefimizi daha da yukarıya koyduk ve bu yönde çalışıyoruz.Sizlerin tecrübesi ve gücüyle eminim ki koyduğumuz hedeflere biraz daha yaklaşacağız. Benden ne isterseniz, nerde çalışmayı dilerseniz kabulümdür" dedi.

Toplantı'da söz alan geçmiş dönem il başkanları da, çalışmalara katılmaktan ve destek vermekten büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek,  öneri ve görüşlerini aktardılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ustaoğlu:''Kupayı Samsun’dan alıp İzmir’e getireceğiz''
Sonraki Haber İlk 7 haftada en agresif takım Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?