ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İki kentin ressamları bu sergide birlik oldu

İki kentin ressamları bu sergide birlik oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İki kentin ressamları bu sergide birlik oldu

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü’nün organize ettiği “Kadına Saygı Resim Sergisi” için Kocaeli ve İzmirli kadın ressamlar gönüllü destek oldu.

Karşıyaka  Mavişehir Ege Park My Maya’da açılan sergiden elde edilen gelir şiddet gören kadınlara verilecek. Zorda kalan kadınlar için sanatçı kadınların dayanışmasını gerçekleştirdiklerini belirten Yalı Lions Kulübü Başkanı Elvin Öztürk “ Sanatçı duyarlılığını bu sergide fazlasıyla yaşadık.  Güzel bir amaç için hazırlıkları yaparken kadın ressamlarımız da gönüllü destek oldu. Kocaeli Sanat Evi Derneği ile Karşıyaka’daki ressamların ortak sergisini açtık.  Mymaya,  sergimize hem mekanını açtı, hem de sponsor oldu. Bu dayanışma ile şiddet mağduru kadınlarımıza sahip çıkmak , imkanlarımız ölçüsünde yeni iş kurmalarına destek olmak istiyoruz” dedi. Açılışa katılanlar sergideki tablolardan çok etkilendiklerini belirterek emeği geçenleri kutladı.  

14 ressamın 30 tablosundan oluşan sergi,  bir hafta boyunca açık kalacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serkan Ergüven: Hesap kitap yapmadık, yapmayacağız
Sonraki Haber Müzeyyen Senar şarkılarla anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?