ANA SAYFA > İZMİR > Müzeyyen Senar şarkılarla anıldı

Müzeyyen Senar şarkılarla anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müzeyyen Senar şarkılarla anıldı

Geçtiğimiz ay İzmir’de hayata veda eden Türk Sanat Müziği’nin çınarı, büyük sanatçı Müzeyyen Senar, Konak Belediyesi’nce adına düzenlenen bir konserle anıldı.

Güzelyalı Kültür Merkezi Nazım Hikmet Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Cumhuriyet’in Divası Müzeyyen Senar’ anma konserinde Nazende Fasıl Grubu sahne aldı. Salonu dolduran İzmirliler 97 yaşında yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden Müzeyyen Senar’ı müzik yaşamı boyunca seslendirdiği ve her biri dillerden düşmeyen şarkılarıyla andı. Ayla Sergün’ün sunumunu üstlendiği gecede Şef Ayten Altıner yönetimdeki Nazende Fasıl Grubu konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede ‘Benzemez Kimse Sana’, ‘Sevmekten Kim Usanır’, ‘Ormancı’, ‘Feraye’ gibi Cumhuriyet’in Divası Senar’la bütünleşen eserler seslendirildi. İki bölümden oluşan konserin ikinci yarısında bu kez Türk beste ve güftecisi Neveser Kökdeş’in eserlerine yer verildi. Yaklaşık 25 şarkıyı yorumlayan Nazende Fasıl Grubu başarılı performansıyla izleyenlerden tam not aldı. Büyük beğeni toplayan konserde davetliler de söylenen şarkılara eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İki kentin ressamları bu sergide birlik oldu
Sonraki Haber Karşıyakalılar kuklaları çok sevdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?