ANA SAYFA > SPOR > Serkan Ergüven: Hesap kitap yapmadık, yapmayacağız

Serkan Ergüven: Hesap kitap yapmadık, yapmayacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Ergüven: Hesap kitap yapmadık, yapmayacağız

Yarın Playoff öncesi son kez taraftarının önüne çıkacak olan Bostanlıspor'da basketbol şube başkanı Serkan Ergüven açıklamalarda bulundu.

2 senelik emeğin karşılığını almak için son dönemece girdiklerini belirten Ergüven "Ligde normal sezonda evimizde son maçımıza çıkacağız.Rakibimiz Kayseri ekibi Melikgazi Belediyespor düşmeme mücadelesinde için son kozunu oynayacak.Zor maç olacağının farkındayız.Tüm basketbolseverleri yarın yanımızda görmek istiyoruz" dedi.
 
Bostanlıspor olarak Playoff öncesi hiçbir  zaman hesap kitap içinde olmadıklarına da değinen Ergüven sözlerine şöyle devam etti: "Kulağımıza gelen bir takım duyumlar var.Playoff'ta olası eşleşmeler üzerine özellikle grubumuzda maç seçen takımlar olduğunu son haftalarda alınan enteresan sonuçlara bakarsak ta görebiliriz. Biz takım olarak asla bu tür hesapların içine girmedik; girmeyeceğizde. Her maça olduğu gibi son iki maçımıza da sahaya sadece kazanmak için çıkacağız." Dedi.
Bostanlıspor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması yarın 14:30'da Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda oynanacak.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ormanda 8 bin kişiye iş umudu
Sonraki Haber İki kentin ressamları bu sergide birlik oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?