ANA SAYFA > İZMİR > İKÇÜ öğrencileri, çevik kuvvetin yanında...

İKÇÜ öğrencileri, çevik kuvvetin yanında...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ öğrencileri, çevik kuvvetin yanında...

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Gençler, Çevik Kuvvetteki polislere çiçek takdim ederken, İstanbul’da yaşanan son terör saldırısında şehit düşen polislerimiz için, baş sağlığı dileklerini de iletti. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Yeşilyurt’u makamında ziyaret eden öğrencilere, Daire Başkanı Akif Savaş ve Şube Müdürü Yasin Demirel eşlik etti.

Ülkemizin bölünmesine yönelik yapılan saldırılara asla izin vermeyeceklerini belirten İKÇÜLÜ gençler, gece gündüz demeden zor şartlar altında görev yapan güvenlik kuvvetlerinin her zaman yanlarında ve destekçisi olduklarını vurguladı.

“Yaptıkları Yanlarına Kâr Kalmayacak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Yeşilyurt, terör odaklarını sert bir dille uyardı. Yapılan saldırıların karşılıksız kalmayacağını söyleyen Yeşilyurt, “Bu saldırı; devlete karşı değil, millete karşı yapılmış bir terör vakasıdır. Terörün askeri, polisi olmaz. Şunu iyi bilsinler; karşımızdaki şer odakları bizi yıkamaz. Yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak.” dedi.

“Hepimiz Şehitliğe, Gaziliğe namzetiz”

Gençlere çok büyük görevler düştüğünü ifade eden Yeşilyurt, onlardan gelen her desteğin kendilerine güç verdiğini belirtti. Yeşilyurt, “Birçok ülkenin varoluşlarından bu yana görmedikleri düşmanla, teröristle, terörist faaliyetle karşı karşıyayız. Sadece güvenlik kuvvetleri değil, tüm vatandaşlarımız terörden muzdarip. Sizlerin desteğiyle ülkenin güvenliğini temin etmeye çalışıyoruz. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Sizler, bizler bir oldukça hiçbir güç, milletimizi, devletimizi bölemez. Bu topraklar nice şehitler, gaziler gördü. Hepimiz şehitliğe, gaziliğe namzetiz. Temenni ediyoruz ki; artık böyle acılar yaşamayalım, görmeyelim, daha sağlıklı, daha huzurlu yaşamlarımız olsun, bu topraklar artık rahat etsin, huzura ersin.” şeklinde konuştu.

“İKÇÜ Devletinin Yanında”

SKS Daire Başkanı Akif Savaş ise İKÇÜ’nün öğrencileri ve çalışanlarıyla, emniyet ve kolluk kuvvetlerinin her daim yanında olduklarını vurguladı. Başkan Savaş, “Dualarımızla, temennilerimizle her zaman yanınızdayız. Hepimizin akrabası ya da  arkadaşı, mutlaka bir polis yakını var. Öğrencilerimizden, belki de üniversiteyi bitirdikten sonra polis olacaklar da vardır. Bu tür menfur saldırıları kınıyoruz. Rabbim başka acılar yaşatmasın. Ortak temennimiz tekrarlarını yaşamamak.” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni yılda başarılı olmak için 10 ipucu
Sonraki Haber EBSO’dan üyelerine 40 milyon liralık nefes kredisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?