ANA SAYFA > İZMİR > İKÇÜ, İzmir protokolünü ağırladı

İKÇÜ, İzmir protokolünü ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İKÇÜ, İzmir protokolünü ağırladı

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İzmir Defterdarı Tamer Utkucu ve Hayırsever Salih Kılıç, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan’ı Mithatpaşa’daki Rektörlük binasında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turan Gökçe, Prof. Dr. Saffet Köse, Genel Sekreter Vekili Öğr. Gör. Nuretdin Memur’un da  katıldığı buluşmada, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

TARİH KOKAN BİNAYI GEZDİLER…

Kahvaltıyı Rektör Prof. Dr. Akhan ve beraberindeki heyetle birlikte yapan Vali Ayyıldız, Rektörlük binasının karşısında, restorasyon çalışmaları süren eski Askeri Hastane binasını da gezdi. Rektör Prof. Dr. Akhan, çalışmaların tamamlanmasının ardından, tarihi binanın İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi olarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Aydın’dan İzmir’e atanan Vali Ayyıldız ilk kez yakından görme fırsatı bulduğu tarihi binayı çok beğenirken, eğitim amaçlı kullanılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Restorasyon çalışmaları son aşamaya gelen Fakülte, ağırlıklı olarak tasarım temalı bölümleri kapsayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EBSOV’lu kadınlardan Başöğretmen Atatürk fotoğrafları sergisi
Sonraki Haber Saat Kulesi ''mor'' oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?