ANA SAYFA > İZMİR > EBSOV’lu kadınlardan Başöğretmen Atatürk fotoğrafları sergisi

EBSOV’lu kadınlardan Başöğretmen Atatürk fotoğrafları sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EBSOV’lu kadınlardan Başöğretmen Atatürk fotoğrafları sergisi

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çok özel ve anlamlı bir sergiyle anıyor.

Hanri Benazus’un Türkiye’nin en büyük Atatürk fotoğrafları koleksiyonundan seçilen fotoğraflar, “Başöğretmen Atatürk” temasıyla 21 Kasım’dan itibaren Ege Bölgesi Sanayi Odası Sergi Salonu’nda İzmirlilere sunulacak.

İzmir protokolü ve sanayicilerin yanısıra, iş hayatına nokta koyduktan sonra yazar ve koleksiyoncu kimliğiyle öne çıkan Hanri Benazus’un da katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlik, Atatürk'ün güçlü çağdaşlık anlayışını, halka duyduğu inancı ve sevgiyi bir kez daha gözler önüne serecek.

Kuruluşundan bu yana geçen 17 yıldır yaptığı kültürel ve sosyal organizasyonlarla EBSO Vakfı’nın burslarına destek sağlayan, öğrencilerle de aile sıcaklığını hissettiren EBSOV Kadınlar Birliği, bütün İzmirlileri de Pazartesi gününden itibaren bir hafta sürecek “Başöğretmen Atatürk” fotoğrafları sergisini görmeye davet etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gelişim Koleji öğrencilerinin matematik sevgisi
Sonraki Haber İKÇÜ, İzmir protokolünü ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?