ANA SAYFA > İZMİR > Hüseyin Sezer'e destek çıkarması...

Hüseyin Sezer'e destek çıkarması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Sezer'e destek çıkarması...

CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Sezer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Halkın desteğini yanına alan milletvekili adayına CHP Parti Meclisi Üyeleri Alaattin Yüksel ve Zeynep Altıok; CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayları Ednan Arslan ve Sevda Erdan Kılıç; CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Ebru Okay da tam destek verdiler.

Çiğli’de çalışmalarını sürdüren Sezer, Küçük Çiğli, Balatçık, Ahmet Efendi, İnönü, Uğur Mumcu, Cumhuriyet, Güzeltepe ve Şirintepe mahalleleriyle Harmandalı Köyü ziyaretlerini gerçekleştirdi. Çiğli’deki çalışmalarında CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ve Çiğli İlçe Örgütü; Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Vezir Arslan ve CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin de Hüseyin Sezer’in yanında oldular. Vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayı asgari ücret üzerindeki vergilerin kaldırılacağını, en düşük ücretin 1500 TL olacağını ve işsizliğin biteceğini belirtti. Emeklilerin Ramazan ve Kurban Bayramı’nda birer maaş ikramiye alacağını dile getiren Sezer yaşanacak bir Türkiye’yi yaratacaklarının sözünü verdi.

Vatandaşlarla yakın temasta bulunan milletvekili adayı CHP iktidarıyla yoksulluğun son bulacağını, öğretmen ve öğrencisinin sorunlarının sıfıra ineceğini, esnaf ve kobilerin sorunlarının son bulacağını dile getirdi. Vatandaşlara karşı sorumluluğunun bilincinde olduğunu belirten Hüseyin Sezer, hırsızlığın son bulduğu, özgürlüklerin ve adaletin gerçek değerini bulduğu, vicdansızlık ve sevgisizliğin sıfırlanacağı bir Türkiye’nin sözünü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARTEK'ten açıklama...
Sonraki Haber Şimdi sıra Pınar Karşıyaka'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?