ANA SAYFA > SPOR > Şimdi sıra Pınar Karşıyaka'da...

Şimdi sıra Pınar Karşıyaka'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şimdi sıra Pınar Karşıyaka'da...

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto Playoff yarı final serisi 3. maçında Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'i Karşıyaka Arena'da ağırlıyor...

Saat 19:30'da başlayacak olan mücadeleyi Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek.

Serinin İstanbul ayağında ilk maçı 97-96 kazanan Pınar Karşıyaka, ikinci maçtan 94-80 mağlup ayrılınca durum 1-1 olmuştu. 3 galibiyete ulaşan tarafın finalde Anadolu Efes'in rakibi olacağı serinin dördüncü maçı ise Cumartesi günü saat 18:00'de yine Karşıyaka Arena'da oynanacak.

İLGİ YOĞUN

Yeşil Kırmızılı taraftarlar Fenenbahçe Ülker'le oynanacak yarı final serisine yoğun ilgi gösteriyor. Tam 40, öğrenci 20 TL olarak belirlenen biletlerden sadece öğrenci biletleri kaldı. Öğrenci biletleri bugün saat 17:00'den itibaren gişelerden satışa çıkacak.

UFUK SARICA:''HEDEFİMİZ FİNALE ÇIKMAK''

Seride her maçın ayrı bir önemi olduğunu belirten Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca sözleri şöyle devam etti:

"Normal sezonu lider bitiren, 10 katımızdan fazla bütçeli rakibimizden yarı finaldeki ilk iki maç sonrası saha avantajını ele geçirmek önemli bir olay. Taraftarımızla bütünleşince daha dirençli oynayan bir ekip oluyoruz. Hedefimiz önce perşembe günkü maçı kazanıp seriyi 2-1'e getirmek ardından da evimizde finale çıkmak."

ERDAL ACAR'DAN PRİM DOPİNGİ

Pınar Karşıyaka'nın Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı 2 maçı da tribünden izleyen işadamı Erdal Acar, ilk karşılaşma sonrası söz verdiği 100 bin dolarlık primi oyunculara rövanş öncesi dağıttı. Acar, serinin ikinci maçına 100, finale çıkılması durumunda ise toplam 200 bin dolar prim sözü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Sezer'e destek çıkarması...
Sonraki Haber Az güneş bol vitamin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?