ANA SAYFA > SPOR > Hüseyin Mutlu Akpınar'a TMOK Fair Play Onur Madalyası...

Hüseyin Mutlu Akpınar'a TMOK Fair Play Onur Madalyası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hüseyin Mutlu Akpınar'a TMOK Fair Play Onur Madalyası...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komitesi, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı spora yaptığı hizmetler nedeniyle "TMOK Fair Play Madalyası"yla onurlandırdı.

Yurt içindeki 29. durağı Ege Üniversitesi'ne Fair Play Paneli vermek amacıyla İzmir'e gelen TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) Fair Play Kervanı, İzmir ve Karşıyaka Sporuna yaptığı katkılar ve hizmetleri nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı özel olarak ödüllendirdi.
Dünya Fair Play Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Fair Play Komitesi 2. Başkanı, TMOK ve Fair Play Komitesi'nin duayen üyesi Erdoğan Arıpınar'dan "TMOK Fair Play Onur Madalyası"nı boynuna takan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Bu madalya beni son derece onurlandırdı. Yıllardır sporun içindeyim. Futbol oynadım, spor yarışmalarına katıldım. Ancak ilk kez bir madalya almanın gururunu yaşıyorum" dedi.
Hüseyin Mutlu Akpınar'a onur madalyasını takan Erdoğan Arıpınar, "Sizin çalışmalarınızı zevk ve mutlulukla izliyor, duyuyoruz. Spora katkınız imkanlarınıza göre inanılmaz. Özellikle de yönetimdeki İzmirli arkadaşımızın anlattığı sosyal sorumluluk projelerinize hayran kaldım. Bu nedenle de programımızda değişiklik yaptık. Karşıyaka'nın Filizleri başlı başına bir fair play örneği. Sizi yürekten kutluyorum" dedi.

Madalya törenine, TMOK Fair Play Komitesi üyeleri Erdoğan Arıpınar’ın yanı sıra Murat Özbay, Avni Erboy, Teoman Güray, Haldun Domaç, Sevim Güllü, Remzi Yılmaz ile Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özel katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın kızları Bursaspor'u ezdi geçti...
Sonraki Haber Karşıyaka'da hava kirliliği hassas noktada...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?