ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın kızları Bursaspor'u ezdi geçti...

Karşıyaka'nın kızları Bursaspor'u ezdi geçti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın kızları Bursaspor'u ezdi geçti...

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda kendi altyapısından yetişen oyuncularla mücadele eden Karşıyaka, şampiyon adayı Bursaspor'a 3-0 yenerek taraftarını sevindirdi.

İlk teknik molaya 8-3 geride giren Karşıyaka, müthiş bir geri dönüşe imza atarak ikinci teknik molaya 16-9 önde girmeyi başardı ve seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti.
İkinci sette teknik molaları 8-5 ve 16-9 önde geçtikleri seti 25-15 kazandı ve durumu 2- 0 yaptı.
Son sette Yasemin'in müthiş oyununa Ezgi Akyaldız ve diğer oyuncular da eşlik etti ve Karşıyaka seti 25-16 maçı da 3-0 kazanarak 5'te 5 yaptı.
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda 3 bine yakın Karşıyakalı taraftar takımlarına müthiş destek verdi. İkinci sette Bursaspor teknik heyeti ile prokotol tribünündeki yöneticiler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Ancak olay büyümeden önlendi.

Fotoğraf: Vehbi MOĞOL

Maç sonrası taraftarlar maçı kazanan takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.
Karşıyaka'nın orta oyuncusu Begüm Hepkaptan ilk sette elinin üzerine düştü. Hastaneye kaldırılan Begüm'ün sol el bileğinde kırık tespit edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hamsi Şenliği törenleri iptal edildi...
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar'a TMOK Fair Play Onur Madalyası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?