ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'da hava kirliliği hassas noktada...

Karşıyaka'da hava kirliliği hassas noktada...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da hava kirliliği hassas noktada...

Karşıyaka’da akşam saatlerinde artan kava kirliliği hissedilmeye başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonları'ndan alınan bilgilere göre de hava kalitesinin “Hassas” kategorisinde seyrettiği öğrenildi.

Havanın soğumasıyla birlikte artan soba kullanımı, kalitesiz kömür yakılması ve sanayi alanlarının merkezin içinde kalmasından dolayı Karşıyaka duman altında kalmaya devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde bir sis bulutu gibi kaplayan duman nefes alınmasını da zorlaştırıyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonlarından alınan bilgilere göre, mevzuat gereği en fazla 90 olması gereken metreküp başına hava kirletici partikül madde miktarı Karşıyaka'da 103 olarak ölçüldü.
Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar'a TMOK Fair Play Onur Madalyası...
Sonraki Haber Karşıyaka Trabzon'da Can'landı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?