ANA SAYFA > GÜNDEM > Hediyelik eşya günleri başladı

Hediyelik eşya günleri başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hediyelik eşya günleri başladı

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından seçkin binlerce yılbaşı hediyelik eşyasını ziyaretçilerine çok özel indirimli fiyatlarla sunan SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri başladı.

Yediden yetmiş yediye her yaşa ve her bütçeye hitap etmesi nedeniyle halkın fuarı olarak nitelendirilen SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri, resmi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Kent merkezindeki Kültürpark Fuar Alanı’ndaki organizasyonun açılışında konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcılarının her zevke hitap eden hediyelikleri ilk elden çok özel fiyatlara sunması ve Egelilerin hediyeleşmeye verdiği büyük önemin SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri’ni Türkiye’nin birinci sırasına taşıdığını söyledi. Gençer, “Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından farklı anlayışların eseri çok özel binlerce yılbaşı hediyelik eşya ve yöresel ürünler SOUVENIR kapsamında bir araya geldi. Bütçesi ne olursa olsun her yaştan vatandaşımız gelecek sevdiklerine sevgilerini gösterecek onları değerli hissettirecek bir armağanı gönül rahatlığı ile alacak. Hediyelik Eşya Günleri’nden Kent merkeziden İzmir’in çeperlerine kadar mutluluk ve tebessüm yayılacak. Yeni yıla yeni umutlarla giren vatandaşlarımızın mutluluğuna mutluluk katacak. Her yıl yüzlerce katılımcımız ve ziyaretçimizin yüzünde bu mutluluğu gördüğümüz için biz bu organizasyonu bir sosyal sorumluluk bilinciyle 26. kez gerçekleştiriyoruz”dedi.

Törene katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş 2015’in çok kötü ve hatırlanmak istenmeyen olaylarla geçtiğini 2016’nın iyi geçmesini dilediklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından masal kahramanları, davetliler, ziyaretçiler, birçok kişi ise torunlarıyla birlikte açılış kurdelesini kesti. İzmir Pastacılar ve fırıncılar Derneği’nin hazırladığı büyük pastanın başında dilek tutan hazirun kestikleri pastadan tattı. Daha sonra programa katılanlar hep birlikte katılımcı stantlarını ziyaret etti. Organizasyonun ilk alışverişlerini yaptı.

BOL SEÇENEK VAR

Hediyelik sektörünün önde gelen temsilcilerinden oluşan 200’ün üzerindeki firma organizasyon kapsamında stant açtı. Ziyaretçilerini farklı dünyalara taşıyan stantlarda Hediyelik eşyalar, Anadolu el sanatları, antika ve sanat ürünleri, yöresel ve doğal ürünler, el yapımı ürünler, promosyon ürünleri, bakır, seramik, çini, kilim, ipek ürünler, doğal taş ve gümüş takılar, çanta, ayakkabı, gömlek, kravat, kemer, cüzdan, dekoratif ürünler ile kişiye özel hazırlanan hediyelikler sergileniyor ve sıcak satışları ekonomik fiyatlarla yapılıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 200 binin üzerinde vatandaşın ziyaret etmesi beklenen SOUVENIR 2015 26.Hediyelik Eşya Günleri 14 gün süre ile açık kalacak. Her gün 11.00-22.00 saatleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda ziyaret edilebilecek organizasyon 30 Aralık 2015 akşamı tamamlanacak.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saint-Josephliler, Venedik’te bulunan “Istituti Paritari Filippin”i ziyaret etti
Sonraki Haber Tüp Bebek'te başarı ihtimalini arttıran test

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?