ANA SAYFA > EĞİTİM > Saint-Josephliler, Venedik’te bulunan “Istituti Paritari Filippin”i ziyaret etti

Saint-Josephliler, Venedik’te bulunan “Istituti Paritari Filippin”i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saint-Josephliler, Venedik’te bulunan “Istituti Paritari Filippin”i ziyaret etti

İzmir’in tek özel yabancı okulu olan Saint-Joseph dil eğitimindeki başarısına İtalyanca’yı da ekledi. Okul, öğrencilerin üçüncü yabancı dil olarak öğrendiği İtalyancayı geliştirmeleri, pratik yapmaları ve bu dili kültürüyle tanımaları amacıyla geçtiğimiz günlerde Venedik’teki Istituti Paritari Filippin ile 29 Kasım - 05 Aralık 2015 tarihleri arasında bir değişim programı gerçekleştirdi.

İtalya’nın Venedik şehrinde bulunan “Istituti Paritari Filippin”i ziyaret eden İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi öğrencileri bu okulda İtalyanca derslerinin yanı sıra sanat, felsefe ve beden eğitimi derslerine de katıldılar.  İtalyanca işlenen dersleri takip ederek öğrendikleri bu dili pekiştirme fırsatı bulan öğrenciler, İtalyan öğrencilerin ailelerinde konaklayarak günlük yaşamı tanıma şansını da yakaladılar.  Saint-Josephliler proje kapsamında Venedik, Verona, Castelfranco, Possagno, Bassano, Asolo şehirlerinin kültürel ve tarihi bölgeleri ile Gipsoteca Canovana Müzesi ziyaret ettiler. Istituti Paritari Filippin öğrencileri ise 2016 yılı Nisan ayında İzmir Saint-Joseph’i ziyaret edecek.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde üçüncü yabancı dil olarak öğretilen İtalyanca gerek değişim programları gerek kültür turları ile pekiştiriliyor. Saint-Josephli öğrenciler bu dile Avrupa Birliği Dil Kriterleri’ne göre B2 seviyesinde öğreniyorlar. Öğrencilerin ulaştığı seviye Università per Stranieri di Siena (Siena Yabancılar Üniversitesi) tarafından düzenlenen ve İtalya Milli Eğitim Bakanlığı ile İtalya Dış İşleri Bakanlığı tarafından tanınan CILS sertifikası ile belgeleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DSP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Kaymakam Yücel'i ziyaret etti
Sonraki Haber Hediyelik eşya günleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?