ANA SAYFA > İZMİR > Güven'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Güven'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güven'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Ankara'da partisinin genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Genel Başkanını 9 Eylül kutlamalarına davet etti. İl Başkanı Güven, İl Başkanlığına seçildikten sonra Genel Başkanıyla gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmeye, CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün ve CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'ın da katıldığını söyleyen Asuman Ali Güven, görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini ifade ederek, şunları söyledi:

Sayın Genel Başkanımızla görüşmemizin ana konusu İzmir'de partimizin kuruluşu ve İzmir'in kurtuluşu için gerçekleştireceğimiz kutlama törenleriydi.  CHP'mizin 93.yaşı için, kapsamlı bir şekilde İzmir'de gerçekleştireceğimiz kutlamalarımız hakkında kendisine ayrıntılı bilgiler sundum, kendisinin programının çok yoğun olduğunu bilmeme rağmen kendisini İzmir'e davet ettim. Görüşmede, İl Başkanlığı görevine seçilmemle ve sonrasında yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak da  Sayın Genel Başkanımızı ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdim. İzmir'deki hedeflerimizi, yapmak istediklerimizi kendisiyle paylaştım. Genel Başkanımız görüşmemizde İzmir'e olan sevgisini ve verdiği önemi bir kez daha dile getirdi. İzmir'de yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti”

HEM HALKIMIZ, HEM PARTİMİZ İÇİN…

Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hem Türkiye'nin yoğun gündemi, hem de partinin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacağı için, 9 Eylül'de çok gelmek istemesine rağmen İzmir'de olamayacağını ifade ederek "Bundan sonra Genel Başkanımızla daha sık bir araya gelmeye, İzmir ile ilgili çalışmalarımızı,  raporlarımızı kendisine birinci elden iletmeye devam edeceğiz.   CHP'nin her seçimde, İzmirlilerin desteğiyle birinci olduğu kentimizde, hem halkımız hem de partimiz için daha iyisini yapmaya gayret göstereceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Behramoğlu, yeni şiirlerini Foça'ya armağan etti
Sonraki Haber Avukatlara bulaşıcı hastalıklar ve AIDS semineri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?