ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Genç ustalardan unutulmaz piyano konseri

Genç ustalardan unutulmaz piyano konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç ustalardan unutulmaz piyano konseri

Başarılarıyla Türkiye’nin gururu olan, dünyaca ünlü piyanist Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın Ustalık Sınıfına katılan öğrenciler dün gece (5 Şubat) MÜZİKSEV’ de uzun süre unutulmayacak bir konser verdi.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) “Gençler Ustalarla Buluşuyor” projesi kapsamında sürdürdüğü atölye ve ustalık sınıfları çalışmalarının 2016 sezonu Gülsin Onay Piyano Ustalık Sınıfı ile başladı. Farklı şehirlerden gelen genç piyanistler 02,03 ve 04 Şubat 2016 günleri İKSEV Karataş binasında Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay ile yoğun bir çalışma dönemi geçirdi.

Gençlerle çalışmanın heyecan verici olduğunu söyleyen Gülsin Onay, uzun saatler boyunca yorucu bir çalışma yaptıklarını, öğrencilerinin gösterdiği gelişmeden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Onay, İKSEV’in gençlere sadece piyano değil çeşitli alanlarda ustalarla buluşma şansı verdiğini hatırlattı ve Vakıf Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper’e teşekkür etti.

Ardından ustalık sınıfı öğrencileri Nehir Özzengin, Gül Pelin Değirmencioğlu, Utku Geçgel, Duygu Dedeoğlu, Kerem Ernur, Emre Nurbeyler, Zeynep Acar ve Ufuk Mete Şahin; Greig, Bach, Brahms, Debussy, Beethoven, Prokofiev, Rahmaninoff ve Scriabin’in eserlerini büyük bir başarıyla yorumladı. Öğrencilerinin katılım belgelerini dağıtan Gülsin Onay, iki sürpriz eserle unutulmaz geceyi noktaladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ortodontide bir devrim
Sonraki Haber İzmir Milletvekili Kalkan'dan Memur-Sen'e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?