ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Milletvekili Kalkan'dan Memur-Sen'e ziyaret

İzmir Milletvekili Kalkan'dan Memur-Sen'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Milletvekili Kalkan'dan Memur-Sen'e ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Necip Kalkan, Memur-Sen İzmir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina ile görüşen Kalkan, Bina'dan sendikal faaliyetleri hakkında bilgiler aldı, yeni anayasa sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Memur-Sen camiasının Türkiye'nin önündeki sorunların aşılması noktasında gösterdiği duruşu ve yeni anayasa sürecine katkılarından dolayı her zaman takdir ettiğini belirten Kalkan, "Bu anlamda katkılarından dolayı değerli Memur-Sen temsilcilerine teşekkür ediyorum. Her daim milli iradeden taraf olmuş Memur-Sen ile dayanışmamız bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Kalkan'ın ziyareti sırasında Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkan Vekili Ali Kaya, Şube Başkan Yardımcısı İsmail Çam ile Memur-Sen İzmir İl Temsilci Yardımcısı ve Birlik-Haber-Sen İzmir Şube Başkanı Selçuk Erdem de hazır bulundu.

BİNA: MİLLETİN SÖZÜ OLAN BİR YENİ ANAYASA

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Musa Bina, Kalkan'ın yeni anayasa süreci ile ilgili açıklamalarına değinerek, "Bu sürecin bir 'devlet bildirisi' değil 'millet bildirgesi' olması gerektiğini düşünüyoruz. Sivil akılla, özgürlük kalemiyle ve demokrasi mürekkebiyle yazılmış yeni bir anayasanın bu ülkedeki her bireyin hakkı olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

82 Anayasası'nın derin devletin millet iradesini ipotek aldığı bir belge olduğunu söyleyen Bina, "82 Anayasası'nın ruhunda vesayet, derin devlete teslimiyet vardır. Darbe anayasasında millet de millet iradesi de yoktur. Mevcut anayasa, bu haliyle milletin ya da temsilcilerinin değil, cuntacıların ve vesayetçilerin eseridir. Bu anayasanın otuz yılı aşkın süredir varlığını sürdürüyor olması, hepimiz için bir demokrasi ayıbıdır” ifadelerinde bulundu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç ustalardan unutulmaz piyano konseri
Sonraki Haber Türk su ürünleri Türkmenistan'da görücüye çıkacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?