ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir'de köpek ırkları yarıştı

Gaziemir'de köpek ırkları yarıştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir'de köpek ırkları yarıştı

Gaziemir Belediyesi ile Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Köpek Irkları Yarışması’nda 40 ırktan 300 köpek yarıştı. Köpekler alanında uzman ve eğitimli hakemlerce sağlık, karakter ve ırklarının özelliklerini taşıma bakımından değerlendirildi.

Gaziemir Belediyesi ile Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu ortaklığında "Köpek Irkları Yarışması" düzenlendi. Gaziemir Belediyesi Festival Alanı’nda düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin farklı illerinden gelen 40 ırktan 300 köpek katıldı. Köpek sahipleri ve hayvan severlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada, köpekler alanında uzman ve eğitimli hakemler tarafından sağlık, görüntü, eğitim, karakter ve ırklarının özelliklerini taşıma bakımından değerlendirildi.  Onlarca farklı türden köpeğin katıldığı yarışma sonunda dereceye giren köpeklerin sahipleri ödüllendirildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Stadı'nda plan onaylandı
Sonraki Haber EGİAD'dan Karar Ver Cup'a destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?