ANA SAYFA > İZMİR > Alsancak Stadı'nda plan onaylandı

Alsancak Stadı'nda plan onaylandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alsancak Stadı'nda plan onaylandı

Depreme dayanaksız raporu nedeniyle 2014 Ağustos ayında hizmete kapatılan, 2015 Temmuz'unda ise yıkılan Alsancak Stadı'nın yeniden inşa edilmesi için hazırlanan plan Konak Belediye Meclisi'nde onaylandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Alsancak Stadı'nın bulunduğu alanda yeniden bir stadyum inşa edilebilmesi amacıyla, toplamı 22 bin 600 metrekare olan alanda, kendi mülkiyetinde bulunan 4 bin 239 metrekarelik bölümü 25 yıl süreyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak Ocak ayında tahsis etmesinin ardından stat planı ve projesi hazırlandı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı 1/1000 ölçekli plan Konak Belediye Meclisi'nde oybirliğiyle onaylandı. İmar planı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi onayından sonra kesinlik kazanacak. Büyükşehir'den de onayın gelmesinin ardından GSGM yeni stadyumun inşaatı için ihaleye çıkabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da üç gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Gaziemir'de köpek ırkları yarıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?