ANA SAYFA > İZMİR > EGİAD'dan Karar Ver Cup'a destek

EGİAD'dan Karar Ver Cup'a destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİAD'dan Karar Ver Cup'a destek

Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ve Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kebir, 7-8-9 Eylül’ de başlayacak Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası ‘II. Becker Karar Ver Cup’ın tanıtım faaliyetleri kapsamında Ege Genç İşadamları Derneği EGİAD’ ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette EGİAD Başkanı Seda Kaya ile bir araya gelen Volkan Kebir, Kadın şiddetine, çocuk gelinler ve başlık parasına basketbol yoluyla dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen İkinci Karar Ver Cup Turnuvasına EGİAD’ın desteğini istedi. Ülkemizin kadına şiddet konusunda iç açıcı bir tablo çizmediğini kaydeden Kebir, her kurum ve kuruluşun, sivil toplum örgütlerinin kendi etki alanında yürüteceği çalışmaların önemine dikkat çekti. EGİAD’ın Türkiye’ nin ilk kadın hakları konseptli bu turnuvayı desteklemesinin önemli olduğunu ifade eden Kebir, tüm EGİAD üyelerini turnuva kapsamında oynanacak maçlara davet etti. 

EGİAD Başkanı Seda Kaya ise, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Bu tür etkinliklerin farkındalık yaratmak adına önemine dikkat çeken EGİAD Başkanı Seda Kaya, “Ülkemizde son dönemde görünürlüğü ve niceliği artan kadına şiddet olayları hızla kadın cinayetlerine dönüştü. Ardı arkası kesilmeyen kadına şiddet 'acilen çözülmesi gerekenler' listesinde yer almakta. Sivil toplum kuruluşlarının farkındalık yaratmak amacıyla yoğun çaba sarfettiği kadına şiddet, ne yazık ki siyasetin radarına girmiyor. Zira Türkiye’de yoğun siyasi gündem de buna izin vermiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir'de köpek ırkları yarıştı
Sonraki Haber Gün boyu fizik tedavi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?