ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz’in listesi netleşiyor

Fatih Diniz’in listesi netleşiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz’in listesi netleşiyor

Karşıyaka’da yarın yapılacak olan Olağanüstü Kongre yaklaşırken, adayların listesi hakkında bilgiler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında listesinde olan bazı isimleri açıklayan Mutlu Altuğ’un ardından, kongrede başkanlığa adaylığını koyan eski başkan Fatih Diniz’in de listesinden isimler ortaya çıkmaya başladı. Diniz, aday yönetim listesine eski başkanlardan Cenk Karace ve Erdal Acar'ı temsilen Acarlar Şirketler Topluluğu'nun mali işler sorumlusu Murat Selçuk'u dahil etti. Diniz'in listesinde son yönetimden çoğu istifa eden Ziyanur Hasbay, Tamer Ustaoğlu, Cafer Aralı, Serkan Odaman, Mustafa Özçakar, Mehmet Yaya, Onur Güner, Kerim Çetin ve Erdal Çilengiroğlu gibi isimlerin yanı sıra Gökhan Şensan, Turhan Gürsel Urhan, Tolga Yağlı ile Rıfat Tekbaş var.

Rıdvan Dilmen ve Yusuf Şimşek hamlesi

Diniz’in ayrıca seçilmesi durumunda daha önce Karşıyaka’yı çalıştırmış olan ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen’den sportif konularda destek alacağı, takımın başına da geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde kulüpten ayrılan Yusuf Şimşek’i getirmeyi planladığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 90 dakika öldü, arkadaşları sayesinde hayata döndü
Sonraki Haber Başkan adayları taraftarların yemeğinde buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?