ANA SAYFA > SPOR > Başkan adayları taraftarların yemeğinde buluştu

Başkan adayları taraftarların yemeğinde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan adayları taraftarların yemeğinde buluştu

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Karşıyaka Çarşı taraftar grubu öncülüğünde yapılan kongre yemeğine, yarınki kongrede aday olan iki başkan adayı Fatih Diniz ve Mutlu Altuğ da katıldı. Yemekte bir araya gelen başkan adayları birlikte dostluk pozları verirken, yarınki kongreden önce son kez tek liste için bir araya gelecekleri konusunda söz verdiler.

Bostanlı Altınbalık Restoran’da düzenlenen yemekte ilk olarak Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı konuştu. Tüm adayları kucakladıklarını fakat Fatih Diniz’i desteklediklerini belirten Kırmacı , “Bugün burada bulunan herkesin tek aşkı Karşıyaka’dır. Bizler taraftarlar derneği olarak her zaman bu kulübün yararına hareket ettik. Bizler bu yola çıktığımızda başkanların, yöneticilerin yolunda gitmedik, kulübün aşkıyla hareket ettik. Karşıyaka Çarşı’ya hakaret eden şerefsizdir, onursuzdur. Yarın kongrede iki adayımız var. Bizim ümidimiz iki adayın birleşmesidir. Bu kulübe sahte üyeler yapıldı. Biz 15 senedir kongre üyesiyiz, istesek 2-3 bin kişiyi üye yapardık ama biz karımızı, kızımızı bu kulübe üye yapmadık. Kulübün geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Biz Mutlu kardeşimize de saygı duyuyoruz ama Fatih abimizi destekliyoruz. Ama Mutlu kardeşimiz seçilirse ona laf eden de karşısında bizi bulur” dedi.

Dostluk mesajları

Daha sonra birlikte sahneye çıkan Başkan adayları da dostluk mesajları verdi. İlk olarak konuşan Fatih Diniz, “Bu kadar zor bir dönemde görev almak çok kutsal. Önemli olan Karşıyaka Spor Kulübü’ne yakışır bir kongre yapmaktır. O salonda sadece Karşıyaka Spor Kulübü kazanabilir” diyerek kongrenin dostluk içerisinde geçmesi gerektiğini vurguladı.

Diniz’in ardından söz alan Altuğ “Ben seçilsem de seçilmesem de Fatih Diniz’in yanındayım. Onun da benim yanımda olduğuna eminim” dedi.

İki Başkan adayı daha sonra birlikte Kaf Kaf çektirerek salonu coşturdular. Son olarak konuşan Altar Toker, “Kulübü soymak için gelenler yüzünden kongreye gidiyoruz. Biz bugün şeytanların pisliğini temizliyoruz. Ali Erten Karşıyaka’nın parasını gasp etti” diyerek şimdiki başkana yüklendi.

Konuşmaların ardından Mutlu Altuğ’un salonu terk etmesi kısa süreli bir gerginliğe neden oldu. Kısa süren gerginliğin ardından Altuğ salondan ayrılmasına rağmen Fatih Diniz gecenin sonuna kadar salonda kaldı.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fatih Diniz’in listesi netleşiyor
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?