ANA SAYFA > SPOR > Fatih Diniz'den Göztepe'ye zeytin dalı

Fatih Diniz'den Göztepe'ye zeytin dalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fatih Diniz'den Göztepe'ye zeytin dalı

Karşıyaka'nın Başkanı Fatih Diniz, "Göztepe'yi yanımıza bekliyoruz" diyerek ezeli rakibine zeytin dalı uzattı.

Karşıyaka ile Göztepe arasındaki rekabetin 2 camia için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Fatih Deniz, "Bu tür rekabetler doğru zeminde geliştiği sürece kulüplere başarı getirir. Ben Karşıyaka ile Göztepe arasındaki rekabete bu gözle bakıyorum" dedi.

Temelde 2 kulüp arasında hiçbir sorun bulunmadığını, tam tersine geçmişte özellikle yöneticiler ve sporcular düzeyinde son derece sıcak ilişkiler yaşandığını hatırlatan Başkan Diniz, şöyle devam etti:

"Ben yelken yaptığım dönemde Göztepeli yelkencilerle beraber çalışır, birbirimize malzeme yardımında bulunurduk. Birlikte gezer, birlikte maç izlerdik. Göztepeli pek çok arkadaşımla Atatürk Spor Salonu'nda Karşıyaka'nın basketbol müsabakasını seyrettim. Bu ilişkileri yeniden canlandırmak zor değil."

Eski Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş'ın Karşıyaka Kulubü'nü ziyaret ettiğini, kendisinin de merhum Bülent Özkul'un cenazesine katıldığını hatırlatan Fatih Diniz, "Hüseyin beyle hala görüşüyoruz. Ayrıca ben de yeni Başkan Mehmet Sepil'i ziyaret etmeyi planlıyorum. Umarım Göztepe ile en kısa sürede Süper Lig'de buluşuruz" dedi.

Altay'ın durumuna da üzüldüğünü sözlerine ekleyen Başkan Diniz, "Onların da bu zor durumdan kurtulup, bir an önce düzlüğe çıkacağına inanıyorum" mesajını verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay’dan ‘Kapılarınızı Çalan Benim Projesi’
Sonraki Haber KSK'den Kocaoğlu'na ve Büyükşehir'e teşekkür...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?