ANA SAYFA > SPOR > KSK'den Kocaoğlu'na ve Büyükşehir'e teşekkür...

KSK'den Kocaoğlu'na ve Büyükşehir'e teşekkür...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'den Kocaoğlu'na ve Büyükşehir'e teşekkür...

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi, 500 bin TL'lik yardımda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Yeşil kırmızılıların resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'ne kulübümüzün, başta basketbol altyapısı olmak üzere, diğer amatör branşlarının altyapılarında oyuncu yetiştirmek  ve milli takımlarımıza daha önce de olduğu gibi yeni sporcular göndermek amacıyla,  vermiş olduğu destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

İzmir'i Türkiye'de ve Avrupa'da başarı ile temsil eden, Basketbol takımımıza kaynak oyuncular yetiştirebilmek amacıyla yapılan  bu destek amatör branşlarımızın önemini daha da arttırarak bizlere gayrete getirmiştir.

İzmir Büyükşehir Belediyemizin bu desteği sporun gelişmesi anlamında Kulübümüz için çok önemli bir destek olmuştur. Belediyemizin her zaman yanımızda olduğunu hissetek bizlere güç verecektir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fatih Diniz'den Göztepe'ye zeytin dalı
Sonraki Haber Bostanlıspor ragbide fark attı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?