ANA SAYFA > İZMİR > Balbay’dan ‘Kapılarınızı Çalan Benim Projesi’

Balbay’dan ‘Kapılarınızı Çalan Benim Projesi’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Balbay’dan ‘Kapılarınızı Çalan Benim Projesi’

CHP İzmir Milletvekili ve 2. bölge aday adayı Gazeteci-Yazar Mustafa Ali Balbay, kontenjandan aday olmak yerine önseçimde yarışa girmeye tercih ettiği kente vefa borcunu ödemek için sabah erken saatlerde başladığı çalışmasını gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdürüyor.

Bergama ile Ödemiş arasındaki 320 kilometrelik bölgeyi gazetecilik yaptığı yıllarda da karış karış gezdiğini ve o dönemde 4 bine yakın habere imza attığını söyleyen Balbay, önseçim çalışmalarında farklı bir projeyi daha hayata geçirdi. Partisinin üye ve delegelerinin dışında dernek ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleriyle sürekli temasta bulunan Balbay, gecenin ilerleyen saatlerinde de evlere konuk oluyor.

‘Geleneksel hale gelecek’

‘Kapılarınızı Çalan Benim’ adını verdiği çalışmasında kapılarının zilini rastgele çaldığı evlere konuk olan Balbay, vatandaşlarla çay içiyor, halkın gündelik konuların dışında İzmir ve ülke gündemine bakışını derliyor, önerileri topluyor. Yeniden milletvekili seçilmesi halinde de bu çalışmasını geleneksel hale getireceğini vurgulayan Balbay, “Seçildikten sonra da kapılarınızı sık sık çalacağım” dedi. Meslek hayatı boyunca da çok kapı çaldığını kaydeden ve “Ben hayatım boyunca kapı çalmanın dışında başka bir şey çalmadım” diyen Balbay, son olarak Bostanlı’da dört ailenin evine gecenin ilerleyen saatlerinde konuk oldu, “İktidara geliyoruz, güzel günler çok yakında” mesajını verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Delican İzmir’in röntgenini mahallelerden çekiyor
Sonraki Haber Fatih Diniz'den Göztepe'ye zeytin dalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?